Be merjem vállalni a májusi nyelvvizsgát? állítólag még így is beszámítják felvételi pontnak.
idézet az eduline oldaláról, 2022 január.
"Dr. Kiszely Zoltán, a BME Nyelvvizsgaközpont vezetője, hozzátéve: "az elmúlt években a BME Nyelvvizsgaközpontban még a májusi vizsgaidőszakban vizsgázók is megkapták a bizonyítványukat a felvételi határidő lezárultáig, és mindent megteszünk azért, hogy ez az idén is így legyen."
b2-re mennék, de nagyon nem hiszem, h. sikerül... nem tudom, hogy érdemes-e erőlködni vele.
elméletileg most lenne időm éjjel-nappal nyelvet tanulni, de még így is simán megbukhatok a májusi vizsgán.
Gyengébbek kedvéért: szerintetek ennyi idő alatt lehet még érdemben tanulni rá?
Eddig is tanultam, csak már lemondtam az ideiről legbelül, hogy úgysem lesz meg addig, ma találtam, hogy még a májusi is belefér.
Nem tudom miért írod, hogy gyengébbek kedvéért ha arra sem vagy alkalmas, hogy egy érthető kérdést feltegyél.
Érdemben lehet rá tanulni.
elég érthetően leírtam, leszel szíves hanyagolni a kérdésem, mert semmi értelmeset nem tudsz mondani.
olyanok visszajelzése érdekel, akik gyakorló nyelvtanulók, mennyit tudtak haladni 2 hónap alatt németből?
milyen tanulási technikátok volt?
5
jelentve!
mondtam, hogy ha érdemi hozzászólásod nincs, akkor menj a kérdésemtől.
mi értelme ennek a provokációnak meg szófosásnak?
7
attól még rendesen készülök, mert pesszimista vagyok.
akkor megismétlem a kérdésem!
olyanok visszajelzése érdekel, akik gyakorló nyelvtanulók, mennyit tudtak haladni 2 hónap alatt németből?
milyen tanulási technikátok volt?
9
"Akkor nem értem a kérdést. Ha arra vagy kíváncsi, hogy megkapod-e a nyelvvizsgabizonyítványt július 7-ig..."
azzal kezdtem, h. bekopiztam az illetékes nyilatkozatát, h. igen, megküldik időben a májusi vizsgázóknak is.
így miért lennék erre kíváncsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!