Be merjem így vállalni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!

11.-es vagyok, és a továbbtanulási lehetőségeimet mérlegelve, arra az elhatározásra jutottam, hogy én a továbbiakban a biológiával szeretnék foglalkozni. Fakultálok is belőle, és jól is megy meg érdekel is. A bökkenő az, hogy nem tudom mennyire kell a kémia a biológia szakhoz.Tudnátok ebben segíteni nekem? Attól, hogy már nem tanulok kémiát megérné jelentkeznem?

2015. okt. 10. 09:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát valószínűleg a kémiát nem fogod megúszni, érdemes minél előbb tanulni, így később könnyebb lesz.(max nem olyan részletesen és nagymértékben tanuljátok majd)
2015. okt. 10. 16:29
 2/3 Tom Benko ***** válasza:
72%
Attól függ. A kémia egy jelentős része kelleni fog, különösen a szerves kémia. Ellenben az elméleti kvantumkémia nem valószínű.
2015. okt. 11. 10:46
 3/3 sadam87 ***** válasza:
100%
Mivel biológia szakra általában csak azt nem veszik fel, aki nem akar odamenni (de néha még azt is), az első évben általában a követelmények nem túl magasak (aztán kihullik aki nem oda való). Első évben általában vannak alapozó, szintre hozó tárgyak, ahol nagyjából a középiskolai hiányosságokat próbálják pótolni (az más kérdés, hogy milyen színvonalon). Szóval nyugodtan jelentkezzél attól, hogy nem tanulsz kémiát emelt szinten, de én is azt tanácsolnám, azért az alapokat próbáld meg (akár magadtól) elsajátítani, az később jelentős könnyebbséget jelent.
2015. okt. 11. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!