Az élelmiszermérnököknek magas szinten kell kémiát tanulni? Felvételi előtt állok és nem tudom, be merjem-e vállalni a sok kémia miatt.
Innen le tudod tölteni a tantervet, és meg tudod nézni. Ezt még nem tudhatod, én sem tudtam egyetem előtt, de a legtöbb intézmény honlapján meg lehet találni a mintaterveket, így össze tudod őket hasonlítgatni. Én most végeztem élelmiszermérnökin, mondjuk én BCE-n. BME biomérnökiről mentem át, tehát elég jóban voltam a kémiával, így nekem nem tűnt se soknak, se nehéznek, bár az egyetlen vizsga, amin megbuktam, az analitika volt. Szerintem mindenből csak alapszinten tanultunk kémiából, nem mentünk nagyon bele a dolgokba, csak hogy legyen róla fogalmunk. Ahogy megnéztem, pontosan ugyan olyan tárgyak vannak Debrecenben is kémiából, mint nálunk voltak.
Szia!
Én is DE élelmiszermérnökire készülök és már elég rég tanultam kémiát,és azt se nevezném tanításnak,amit kaptam,de ennek ellenére én bevállalom:) (ha ez megnyugtató:DD)
Köszi, majd még átgondolom de szerintem bevállalom.
3. válaszoló akkor majd találkozunk :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!