Mi a véleményetek arról, hogy a kémia OKTV-n (2. kat. ) ilyen magas lett a bejutási ponthatár?
Első:te egészen biztosan nem írtad meg,mert akkor tudnád hogy nehéz volt,ahogy minden évben.Okosat akartál mondani,nem jött össze.
Nem tudom az okát,szerintem a két kötelező emelt miatt az orvosira és gyógyszerészetire.
Hát nézd, ha tényleg nehezek lettek volna a kérdések, és csak 5 embernek sikerül 1 pontot összekaparnia, akkor 1 pont lett volna a bejutási határ, ami gondolom alacsonyabb, mint ami ténylegesen volt.
Persze, mivel a nehézség szubjektív dolog nyilván lehet úgy is mondani, hogy „erős volt a mezőny”.
De az a helyzet, hogy a diákok tudása és a feladatok összeállítása egyszerre számít.
A kérdező a véleményre volt kíváncsi, én azt írtam le. Szerintem a feladatok voltak könnyűek, szerinted a diákok okosak. Jövőre nyilván nehezebb feladatokat kell kitalálni, ha most túl magas lett a ponthatár. (Vagy el kell hülyíteni a diákokat, de ez az utóbbi szerintem hülyeség.)
"Nem tudom az okát,szerintem a két kötelező emelt miatt az orvosira és gyógyszerészetire."
Ilyen szempontból tökmindegy, mert ott ki van maxolva a pluszpontok száma.
kösz, hát az tényleg egész magas...
sikerült ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!