Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gépészmérnök diplomát bármilye...

Gépészmérnök diplomát bármilyen szakon beszámítják?

Figyelt kérdés

Pályamódosítás előtt állok. Szeretnék pszichológiát tanulni, gépészmérnök végzettségem van.

Azt olvastam felvin, hogy van ahol 400 pontnak beszámítják.

Ez ebben az esetben is így van?

Előre is köszönöm a válaszotokat!

2022. jún. 16. 21:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Már ne haragudj, de ha ezzel kezdted volna nem kellett volna írnunk még jópár sort.. nagyon frusztrált lehetsz, ha este fél11-kor ennyire fel tudlak húzni egy csip-csup dologgal.

Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre.

Üdvözlettel: "idióta műszerész" (gépész vagyok)

2022. jún. 16. 22:28
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

11. Nem vagyok frusztrált, de egyetemet végzett emberként zavar, ha olyanokat taníttat az állam az adófizetők pénzén, aki semmivel sem lett értelmesebb, funkcionális analfabéta maradt még gépészként is.

Minden jót!

2022. jún. 16. 22:32
 13/16 A kérdező kommentje:

12. Nem szoktam emberekre ezt mondani.

De nagyon szánalmas vagy.

Legyen szép életed bár kétlem, hogy bármi is jó a te életedben :)

2022. jún. 16. 22:41
 14/16 anonim ***** válasza:
73%
Drága barátom, én csak egy oldalt linkeltem, történetesen az ELTE-t, mivel a kérdező nem írta, melyik egyetem érdekli. Ha ugyanezt a szakot megnézed másik intézményben, ott elég, ha bármilyen alapképzésből van diploma. Mindenhol nem válogatnak, csak ezt kéne végigfutnod, nem ehhez az egyhez ragaszkodni.
2022. jún. 16. 23:23
 15/16 A kérdező kommentje:

Szerintem hagyjuk. Van elég fájdalma az életben, ha ismeretlenül véleményt formál az emberről. Funkcionális analfabéta..

Nem tudom, hogy frusztrált vagy csak szimplán s**gfej

2022. jún. 16. 23:34
 16/16 anonim ***** válasza:
90%
Azt nem értem, mit nem ért meg azon, hogy ez mindenhol más, nemcsak a kapható pontszám, hanem hogy melyik egyetem melyik kara és szakja mit hogyan fogad el. Azért, mert ő most egyet megnézett és oda volt kitétel írva, a többinél nincs ilyen, csak le kellett volna tekernie az aljára és tovább olvasni. De mi vagyunk a hüIyék. Na mindegy. Ha kell segítség, írj rám privátban nyugodtan. Jó éjszakát.
2022. jún. 16. 23:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!