Szegedi egyetem levelezőn?
Én Budapesten járok levelezőre és bár nekem szerencsére ez nem gond, mert ott él a családom, a szaktársaim bejárósak. Reggel jönnek, este mennek (Miskolcról, Győrből stb).
A munkákról nehéz nyilatkozni, ha nem árulod el milyen szak :D
Egyébként levelezőn gyakran vannak online az órák. Én nem vennék ki emiatt lakást, ha amúgy nem ott dolgozom, nem ott szeretnék élni. Mikor még Veszprémbe terveztem menni levelezőre, akkor az volt a terv, hogy veszek ki 1-1 napokra hotelszobát vagy hasonlót. Illetve ismerősnél is aludhattam volna, aki ugyan nem ott él, de már csak 1 órára vonattal, ami lényegesen egyszerűbb mint onnan, ahol én lakom (5-6 óra lenne vonattal). Ha oda mentem volna, vettem volna autót mostanra. Viszont oda félévente 5-ször kellett volna csak menni, akkor sem biztos, hogy mindkét napra, szóval az ilyen este hazamenős lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!