1,5 év alatt fel tudnék készülni egy emelt szintű biológia illetve kémia érettségire tanári segítséggel?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok, hoztam pár rossz döntést anno továbbtanulás ügyileg aztán sikeres felvételi után ott hagytam az egyetemet és inkább dolgozni mentem de már megbántam bőven, a kérdésem fent említve, jobban elmagyarázva: igen jó érettségit írtam anno de nem emelteztem semmiből viszont a középszintem 90% volt átlagban. Lényeg, hogy orvosi pályára szeretnék menni időt és pénzt sem sajnálva a felkészülésre segítséggel, szerintetek ennyi idő alatt fel tudnék készülni? (Nem teljesen a nulláról de azért nem is a toppról)tegnap 00:34
1/4 anonim válasza:
Persze
Ha nagyon belehúznál és okos vagy akár az idei is mehetne (ismerek olyanokat, akik ennyi idő alatt készültek föl)
2/4 anonim válasza:
Attól függ hogy adottak-e hozzá a képességeid
3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem igen, bár én magammal szemben kritikusabb vagyok, mint másokkal szemben de szerintem a képességeim adottak. Köszi a válaszokat, elsőnek is!
tegnap 01:31
4/4 anonim válasza:
Simán, a másfél év nagyon sok idő. Tekintheted egyfajta szintfelmérőnek is a dolgot: ha ennyi idő alatt nem sikerül 2 tantárgyból úgy felkészülni, hogy jó eredményt érj el, akkor sajnos az orvosi biztosan nem neked való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!