A Nemzetközi Gazdaság és Gazdálkodás inkább üzleti jellegű vagy közgazdasági szaknak számít? Ha az utóbbi területen szeretnék elhelyezkedni, mennyire jó választás?
Itt van haladó mikro+ makroökonómia
Nincs gazdasági alapszakom sajnos. Társadalomtudományi szakról mennék.
A közgazdálkodás és közpolitikán gondolkodtam még. A közgazdasági elemzőhöz meg nincs elég kreditem
Nincs ilyen, hogy economist vagy business közgazdász. Csak egyféle van (hivatalosan). Egyébként ha “rendes” közgazdász szeretnél lenni, akkor iratkozz be az 5 éves osztatlan GPME szakra, vagy legalább az alk. közgáz alap+mesterszakára, told végig az 5 évet, és akkor “rendes” közgazdász leszel (ha jól értem a kérdésed).
Na de félre a viccel. Teljesen jó ez a szak arra, hogy legyen egy piacképes diplomád. Menj bátran.
Igen, azt értem, hogy piacképes. De lehetek vele "rendes" makro közgazdász is?
Illetve ilyen szempontból a Közgazdálkodás és közpolitika jobb lenne e? Mert az hivatalosan is K karos szaknak minősül. De az meg eléggé multidiszciplináris jellegűnek tűnik, ami annyira nem jön be
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!