Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gyermek pszichológia, van...

Gyermek pszichológia, van értelme elkezdenem?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy merre, hogyan kéne elindulnom. Első lépés az érettségi lenne, az után gondolom fősuli vagy egyetem. Sajnos semmit nem tudok az oktatás ezen részéről mert a családomban még senkinek sem volt felsőbb végzettsége. A szüleim 8 osztály illetve szakmunkás végzettséggel rendelkeznek, a nők a 8 osztályon túl sosem jutottak sajnos a férfiak is főleg szakmunkásig maximum. Nekem 8 osztályom van és egy okj de abban nem tudtam elhelyezkedni mert nagyon telítve van. Szeretném letenni az érettségit de a képességeim igen gyengék ahhoz, hogy sikerüljön, még is bízom benne, hogy sikerül és el jutok a diplomáig. Gyermek pszichológus szeretnék lenni egyszer, viszont elég későn kezdeném el és nem tudom, hogy kéne csinálni, mi szükséges hozzá és mennyire nehéz. Ha valaki az elmúlt 1-2 évben végzett esetleg most csinálja az el tudná mondani mit, hogy mikor kell?

tegnap 22:25
 1/2 anonim ***** válasza:
58%

Nagyon-nagyon jo eredmennyel kell elvegezned a kozepiskolat es emelt szintu erettsegiket tenned. Ha felvesznek, akkor ez minimum 3+2 ev tanulast jelent egyetemen.

Felvi.hu

ma 00:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Plusz kb alig talalsz majd munkat. Tobb pszichologus, foleg gy pszicho ismerosom munkanelkuli, vagy vmi iskolaban gombokert dolgozik.
ma 00:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!