Hogyan tudnék tovább menni ha elvégzek egy Waldorf gimit? Valaki esetleg végzett már Waldorfban, hogy alakult utána az élete? Milyen lehetőségek vannak utána? Valamint kb. mennyi 1 havi tandíj?
Figyelt kérdés
2022. febr. 26. 18:17
1/17 anonim válasza:
Hogyhogy hogy alakult az élete? Mindenkinek máshogy - akárcsak azoknak, akik nem Waldorfban végeztek...
3/17 A kérdező kommentje:
Nyilván..
Viszont eltér az oktatási rendszer a hagyományostól, így sokak szerint nehezebben boldogulnak az ott végzett diákok az életben.
2022. febr. 26. 18:38
4/17 A kérdező kommentje:
Már elmúltam 14,jelenleg Technikumi iskolában tanulok viszont szeptemberben váltani szeretnék és szóba jött, hogy Waldorfba megyek:)
2022. febr. 26. 18:40
5/17 anonim válasza:
3. Akkor miert akarsz oda menni?
6/17 anonim válasza:
7/17 anonim válasza:
8/17 A kérdező kommentje:
5.Kifejezetten nem szeretem az Állami oktatási rendszert sőt utálom... A mindennapi szorongás, megterhelés, stresszelés, panikolás a suli miatt konkrétan a pszichiáterhez vezetett főleg, hogy a tanárok sz@rrá aláznak minket.Tudom senkinek sem könnyű, viszont nagyon tetszik a Waldorfos oktatás és tudom, hogy a lelkemnek nagyon jót tenne és szeretném is csinálni.
2022. febr. 26. 19:14
9/17 anonim válasza:
Ha anyádék meg tudják fizetni, hát hajrá!
10/17 anonim válasza:
"az Állami oktatási rendszert sőt utálom... A mindennapi szorongás, megterhelés, stresszelés, panikolás a suli miatt konkrétan a pszichiáterhez vezetett főleg, hogy a tanárok sz@rrá aláznak minket."
Minden más diák is a pszichiátrián köt ki, aki állami iskolába jár? :D
Csak túl erős suliba mentél. De felőlem rohanhatsz egészen a Waldorfig is, ha van rá plusz egy éved, hogy ott érettségizz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!