Melyik szakra jelentkezzek? Környezettanra, környezetmérnökire, vagy természettudomány-környezettan tanárira (Z-szak)?
Röviden összefoglalva a következőket kell tudni rólam: Érdekelnek a természettudományok, környezetvédelem, szabadidőmben is sokat olvasok ilyen témákban, biológiából emeltezek. Nem szeretnék nagyon absztrakt, elméleti szakra menni.
Már külön-külön tettem fel kérdéseket a szakokra, a környezetmérnökire, és Z-szakra kaptam hosszabb beszámolókat, de még így se tudom melyiket válasszam.
www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanul..
Szia!Én a helyedben felvenném olyanokkal a kapcsolatot, akik az egyes szakokon már végeztek és megpróbálnék egy tea/kávé mellett elbeszélgetni velük.
Vagy olyan valakivel lépnék kapcsolatba, aki már olyan dolgot csinál az életben, ami nekem a legjobban tetszik és megkérdezném, hogy ő milyen szakon végzett. Én nagyon sok időt spóroltam vele amikor középiskolában készítettem egy-egy riportot egy kormánypárti és egy ellenzéki országgyűlési képviselővel. Amikor kikapcsoltam a hangfelvevőt nagyon sok érdekes dolgot meséltek a mindennapjaikról. Utána könnyen hoztam meg a döntést (amit azóta is ugyan így gondolok) nem szeretnék politikus lenni. De ehhez kellett ez a személyes befektetett munka, infó gyűjtés. Téged is erre bíztatlak. Sok szerencsét és jó döntést kívánok!
Köszi!
Mondjuk itt az gond, hogy a Z-szakot még senki se végezte el. De megfogadom a tanácsod.
Várom a tapasztalatokat, tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!