Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik egyetemre és melyik...

Melyik egyetemre és melyik szakra menjek ha nincs elképzelésem?

Figyelt kérdés
Anyámnak most agyába ment, hogy egyetemre akar küldeni. Viszont azt nem mondja meg hogy hova. Játsza a "hát a te döntésed" kártyát, de üvölt hogy már pedig menni kell. Mit válasszak ami könnyű, de nem is gáz annyira? Most szombatig kell leadni a jelentkezést szóval addig írjatok valami jót. Köszi.
ma 10:24
 1/5 A kérdező kommentje:
Olyat írjatok ami budapesten van. BKV bérletem van, de vonatozni nem akarok.
ma 10:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Miből érettségizel? Melyikből fogod feltételezésed szerint írni a legjobbat?

Egy vagy két emeltet csinálsz?

ma 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:
32%
Anyád járjon egyetemre, ha annyira oda van érte. Az egyetem nem gyerek megörző.
ma 12:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Előre hozottan megvan a közép szintű informatika érettségim. Angolból megyek emeltre.

Nézegettem mérnökinformatikát. Viszont programozni például nem tanultunk. Le lennék azonnal maradva infós gimikhez vagy szakközepekhez képest egy sima gimnáziummal.

ma 13:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

gazdaságinformatikus programtervező informatikus

[link]

Magyarországon senki nem tanul normál gimiben programozni, és nemcsak infós gimikből meg szakközépből mennek ezekre a szakokra. A mérnökinformatikáról azt hallottam, hogy nagyon kemény. A gazdinfó állítólag nem annyira.

ma 13:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!