Miért nem enged anyukám kollégiumba?
Figyelt kérdés
A fővárosba szeretnék tovább kollégiumba lenni ugyanis 3 órára lakok tőle. Hasonló iskola van a városomba is, de Budapest több lehetőséget nyújt azért. Jó tanuló vagyok 4,7-4,5 az átlagom. A testvérem Budapesten lakik a másik pedig szintén oda fog menni kollégiumba egyetem miatt. Mégsem enged el, szerinte elzüllenék, pedig minden hétvégén hazajönnék és nap mint nap beszélnék vele amennyit lehet. Önállósággal nem lenne gond, sokat voltam egyedül már. Általába a barátokat nagyon megválogatom, sose volt nagyobb baráti társaságom (jó hogyha volt 1-2 barátom). Mit gondoltok hogyan bízhatna meg bennem annyira hogy elenged?2022. febr. 14. 20:40
11/11 anonim válasza:
Honann veszitek hogy a kérdező 14? Cimkék között ott van hogy #egyetem #továbbtanulás...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!