Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » BME-n vagy Széchenyi Egyetemen...

BME-n vagy Széchenyi Egyetemen jobb a közlekedésmérnöki szak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Budapesti vagyok, most fogok érettségizni, és a közlekedésmérnöki szak érdekelne a legjobban. Nagyon sok rosszat hallottam a BME-ről szivatások és sok fölösleges tudásmennyiségek tekintetében. De persze ott van az előnye is, hogy a diploma, amit ad, elég értékes. Emellett vonz, hogy vidéki egyetemre járjak, kolis legyek, és a győri egyetemről csupa jó tapasztalatokat hallottam. Képzés tekintetében milyen tapasztalataitok vannak? A BME diploma valóban sokkal értékesebb és könnyebben el lehet helyezkedni vele?

2022. jan. 11. 18:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%
Szia. Én beszéltem pár közlekessel Győrben akik mscre màr gèpèszre mentek mert nem volt túl sok àllas lehetőség amiből lehetett választani. Ès pótolniuk kellett egy rakás kreditet is a gèpész bscből.
2022. jan. 26. 06:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

#11:

Te haver, téged megbántott egy közlekedésmérnök?! Mert most egyszerre több kérdés alà odahánytad hogy szerinted mennyire nem keresettek a Közlekmérnökök, és hogy mennyire szűk kör ez az egész.

Pedig ha minimálisan tisztában lennék a helyzettel, nem írnád ezeket le…. A haverjaid inkább gyökerek, ha tényleg nem találtak állást közlekmérnökként. Vagy kamuzol.

Amúgy ha tudni akarod, én sem közlek MSc-re mentem, mert bővíteni akartam a rálátásom, látóköröm dolgokra.

A közlekes ismerősök 70-80%-a ezt csinálja… Munka mellett… Biztos senki nem kap állást 🤣

2022. jan. 26. 09:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Engem aztán nem zavar , mindenki oda megy ahova akar. De másokat sem kell kábìtani a hatalmas karrier lehetőségekről ha csak pár munkáltató van ebben a szegmensben. Majd látja a delikvens hogy van negatív kritika is ès saját érdekében kicsit jobban utána néz és dönt. A döntés màr a sajátja.
2022. jan. 26. 12:33
 14/17 anonim ***** válasza:

A másik kérdésnél leírtam, hogy mi az a "pár" munkáltató. Így első ujjgyakorlatra többszáz vállalatot magában foglaló kategóriákat soroltam fel. Persze ez csak "pár" munkáltató...

De a másik kérdésnél is megírtam, hogy senkit nem érdekel az, hogy te ebben nem dolgoznál. Szíved joga. A Kérdező és mi dolgoznánk/dolgozunk, ez a kérdés így minket érint. Te pedig vonulj tovább máshova, és hirdesd az igét a karrierépítésedről. Itt senki nem kíváncsi erre :)

2022. jan. 27. 00:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem nagy cucc a kozlek.
2022. febr. 6. 19:08
 16/17 anonim válasza:
Villamosmérnök bsc után, Győrben mennyire lenne nehéz a közlekedésmérnöki msc? Szeretnék inkább ezen a vonalon tovább dolgozni, meg igazából jobban is érdekel. Megéri közlekedésmérnök msc-t csinálni amúgy ?
2022. ápr. 8. 20:45
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Ne menj ide, itt dolgozok diplomásként 230 nettó több év után, hát pesten egy albérletet se tudnék kifizetni, nemhogy család+gyerek.
2022. máj. 25. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!