BME-n vagy Széchenyi Egyetemen jobb a közlekedésmérnöki szak?
#11:
Te haver, téged megbántott egy közlekedésmérnök?! Mert most egyszerre több kérdés alà odahánytad hogy szerinted mennyire nem keresettek a Közlekmérnökök, és hogy mennyire szűk kör ez az egész.
Pedig ha minimálisan tisztában lennék a helyzettel, nem írnád ezeket le…. A haverjaid inkább gyökerek, ha tényleg nem találtak állást közlekmérnökként. Vagy kamuzol.
Amúgy ha tudni akarod, én sem közlek MSc-re mentem, mert bővíteni akartam a rálátásom, látóköröm dolgokra.
A közlekes ismerősök 70-80%-a ezt csinálja… Munka mellett… Biztos senki nem kap állást 🤣
A másik kérdésnél leírtam, hogy mi az a "pár" munkáltató. Így első ujjgyakorlatra többszáz vállalatot magában foglaló kategóriákat soroltam fel. Persze ez csak "pár" munkáltató...
De a másik kérdésnél is megírtam, hogy senkit nem érdekel az, hogy te ebben nem dolgoznál. Szíved joga. A Kérdező és mi dolgoznánk/dolgozunk, ez a kérdés így minket érint. Te pedig vonulj tovább máshova, és hirdesd az igét a karrierépítésedről. Itt senki nem kíváncsi erre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!