Széchenyi István Egyetemen közlekedésmérnöki szakon matekos választható tárgy?
Neptunban nézegettem a választható tantárgycsoportokban, hogy miket lehet még pluszba felvenni, de nem igazán találtam kimondottan matekos tárgyakat.
Csak azokat lehet választani amik ott fel vannak tüntetve vagy van lehetőség másra is?
Normál esetben csak azokat tudod felvenni, amit látsz is a neptunban.
De elvi lehetőség van a mintaterven kívüli plusz tantárgy felvételére, vagy akár a mintatervből kiváltani tantárgyat kérvény alapján. Mintatervből kiváltani tárgyat viszont szerintem csak a választható tantárgycsoportba lévő helyett fognak engedni. Elvileg a kérvény a neptunban leadható január 26.-ig, de mindenképp érdeklődnék előtte TO-n, már csak azért is, mert ők tudnak segíteni, hogy esetlen milyen matekos tárgy lehetne neked jó(ami indul is a mostani félévben).
pl.: legtöbb mérnöki szakon választható tantárgy az alábbi:
Ipari matematika és számítógépes szimulációk 1(GKNB_MSTM026)
de lehet, hogy egy közgazdászoknak tartott Statisztika, vagy egy mérnök infón lévő Diszkrét matematika jobban tetszene neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!