Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A honvédséghez jelentkezéshez...

A honvédséghez jelentkezéshez elég a 9 általános?

Figyelt kérdés

2022. jan. 1. 02:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát akkor te valami mocskosul szar részre kerültél esetleg önkéntes tartalékosnak de nálunk és még kb 300 katona ismerősünknek teszten kellett átmenni 6 éve szóval szerintem jobban tudom
2022. jan. 1. 09:25
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
Na fuss neki mégegyszer. Pont az ilyenekről írtam, értelmezni se tudsz.. Te IQ betyár
2022. jan. 1. 09:31
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Na és megindult a személyeskedés de ha te annyira tudod hogy nálatok elég volt az erőnléti és úgy bekerültél akkor te se lehetsz a leg élesebb kés
2022. jan. 1. 10:09
 14/15 anonim ***** válasza:
25%
Még mindig nem megy az értelmezés de gáz vagy😅 Olvasd már el mit írtam. Volt írásbeli teszt. És tényleg veletek van tele a honvédség, itt vagy te mint élő példa. Saját magad égeted. Több időt nem szánok rád mert nincs értelme, nagyon nem vagyunk egy szinten, további szép napot.
2022. jan. 1. 10:17
 15/15 anonim ***** válasza:
60%
11# Rosszul tudod és nem is vagy bent a jelenlegi rendszerben... Amit írsz, az 6 éve volt, jelenleg óriási a létszámhiány a honvédségben. Az előtted válaszolónak van igaza - a stílustól tekintsünk most el -, aki átmegy a fizikai alkalmasságin azt felveszik. Igen, a pszichikai alkalmassági keretében több tesztet kell kitölteni, de ennek az eredménye valójában nem számít. Ezt nyilván nem kürtölik világgá...
2022. jan. 1. 10:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!