0-ról emelt biosz májusig?
Figyelt kérdés
Szép napot/estét!
Könyveket szeretnék kérni illetve tapasztalatokat hogy kinek milyen módszerrel sikerült? 6 honapom van rá,rászántam magam,viszont szüksegem lenne olyan könyvekre amik a legjobban a segítségemre lennének.
Minden segítséget elfogadok! Előre is köszönöm a válaszokat!(Ui: nem dolgozom így több időm van a tanulásra.)
2021. nov. 15. 01:28
1/5 anonim válasza:
0ról emeltre ejha, nem kis feladat. Én keresnék egy nem túl régi tantervet és bújnám minden témáról a wikipédiát reggeltől estig. Sok sikert.
2/5 anonim válasza:
Levelezőn csinálod? Én is hasonlóképpen vagyok, csak emelt töri teljesen a 0-ról.
3/5 A kérdező kommentje:
Tavaly fejeztem be egy technikusinképzést,és most rájöttem hogy rengeteg gondolkodás után megpróbálom ezt. Emelt töri-t már leraktam tavaly technikum mellett,1 hét volt az (az utolsó) amibe tényleg odatettek magam és áldom a szerencsém hogy 3mas lett. Ez 2 dolgot tükröz,törivel se megyek tovább mert megvolt hogy miért nem akarok tanulni,a másik pedig hogy egy idióta 1 hét alatt összehozott egy 3-ast,szóval ezzel is bíztatlak. A helyedbe megvenném a rubicon mesterkurzust. Nekem az segített rengeteget. És kivételesen valami ami megéri a pénzét Mo-n. Sok sikert a törire!😁
2021. nov. 15. 09:36
4/5 anonim válasza:
Mozaik-9-10-11
Mándics Dezső könyve
Nagy Etele összefoglaló
Én ezekből készültem fel, 6 év kihagyás után. 3-4 hónap alatt, 88%-ra.
Szerintem a legfontosabb, hogy csináld meg az Összes! korábbi biosz érettségit, én Gőz József oldalát használtam(biotéka)
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!