Fel tudok még májusig készülni úgy emelt biosz érettségire, hogy 75%-ra sikerüljön?
Járok faktra,de jelenleg ennek ellenére úgy érzem nem tudok kb.semmit pedig jó tanárunk van nagyon meg követel is. (3-as/4-es között állok most).
Nem orvosi a cél,hanem dietetikus vagy gyógytornász (Főleg Semmelweisen).
Az a baj megtanulok valamit,és olyan hamar elfelejtem. Esetleg van valami tippetek? Teljesen kétségbe vagyok esve.:/
Előző a szóbeliset nem tudom honnan vetted, de emelt érettségin nincsenek tételek. Témaköröket adnak ki, azok is olyanok, hogy a könyv tartalomjegyzéke kábé.
Szerintem fel tudsz :) Egyetemen is kell ennyi anyagot megtanulni és rövidebb idő alatt.
Egyébként én is most fogokk évvégén emelt bioszozni (+kémiázni), ráadásul nekünk elég gyenge tanárunk van belőle :S Szóval, ha neki állsz menni fog. :) Csak elhatározás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!