Lehetséges felkészülni biosz és emelt fizika érettségire májusig?
Figyelt kérdés
Alapvetően okos, gyors felfogású vagyok, könnyen tudok tanulni. Szeretnék orvosira menni, ehhez átlag 92%osnak kell lunniük az érettségiknek. Ha most kezdek készülni (és más dolgom egyáltalán nincs) akkor még meg lehet csinálni?2010. dec. 15. 16:02
1/3 anonim válasza:
Hmm...bioszra szerintem fel. Fizikára meg hát hm... én egyedül nem tudnék, az tuti. Emelten már tényleg érteni kell. Én közepet csináltam belőle, de emelt szinten tanultam..
Nincs nyelvvizsgád? Biztos kell a két emelt?
2/3 anonim válasza:
Persze, ha kőkeményen nekifekszel. De akkor ez a programod a téli szünetre is, semmi más.
3/3 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm :)
megnyugtattatok, szóval nekivágok :)
2010. dec. 16. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!