Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Miskolci szemere középiskola ?

Miskolci szemere középiskola ?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről az iskoláról? Kozmetikus szakra mennék . Most 7.es vagyok, mennyire kell jó tanulónak lennem hogy felvegyenek?
2021. nov. 1. 17:16
 1/6 A kérdező kommentje:
Sos
2021. nov. 1. 19:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Kb a félévi jegyeim

Matek 3-4

Töri 3

Fizika 3

Biológia 4

Kémia 4

Magyar 4

2021. nov. 3. 21:15
 3/6 A kérdező kommentje:

Hallooooo

Valaki legysziiu

2021. nov. 4. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én oda járok estire, gépjármű mechatronikai technikus szakra.

Nem ajánlom! Egy vicc az egész! Ismerek nappalin is embert, de azt mondja a nappali még rosszabb! Az oktatók egész jók, de maga az iskola egy vicc, szervezettség nulla, a nappali része meg tele van romàval(rosszabbik fajtàval). Inkább menj másik iskolába! Én is megbántam, hogy ide jöttem, lehet át fogok menni máshova.

2021. nov. 4. 23:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha érdekelnek még részletek a sulival kapcsolatban, akkor írj nyugodtan privátban.

Előző voltam.

2021. nov. 4. 23:09
 6/6 Beluscsák Zsolt válasza:
Ha kozmetikusnak mennél oda, akkor szerintem hanyagold. Vicc az egész, ráadásul olyanok járnak oda, olyan gyerekek, hogy inkább ne is tudd meg. Inkább keress akkor máshol kozmetikus technikust. Biztos van máshol is
2022. jan. 1. 17:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!