Szerintetek melyik emelt szintű érettségi a jobb kombináció továbbtanulás szempontjából?
Figyelt kérdés
Milyen szakokhoz, szakmákhoz kellenek ezek? Ti melyik fakultáció (és emelt szintű érettségi) párost választanátok?ma 10:44
A kérdező szavazást indított:
matematika - kémia
matematika - biológia
egyiket sem, de szavazni szeretnék
4 szavazat
1/6 anonim válasza:
Attól függ, mi szeretnél lenni, mivel szeretnél foglalkozni.
2/6 anonim válasza:
Azt neked kell tudnod, hogy mivel szeretnél foglalkozni későbbi életedben, illetve milyen tárgyakból tudsz felkészülni.
A Felvin minden fontos információt megtalálsz.
3/6 anonim válasza:
Inkább biosz-kémia, azzal mehetsz az orvosira.
4/6 anonim válasza:
Én matek kémiával vegyészmérnökire terveztem menni, aztán rájöttem, hogy matematikus is lehetek és végül az is lettem.
Nem szerettem olyan nagyon a kémiát, csak kellett valami a matek mellé a fizikát meg jobban utáltam :D
5/6 A kérdező kommentje:
1, 2 -- még nem tudja (a gyerek), jelenleg matematika szakos, de kell választania még egy vagy kettő faktos tárgyat is.
3 - ez is egy opció, csak félő, hogy túl sok lenne a matek szak mellett
4 - kb. itt is ez a helyzet
Köszönöm a kommenteket!
ma 12:48
6/6 anonim válasza:
Akkor inkább matek-infó kombót javaslom. Én is azt hittem, hogy az infó távol áll tőlem, de nagyon hasznos lett volna az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!