Szerintetek melyik emelt szintű érettségi a jobb kombináció továbbtanulás szempontjából?

Figyelt kérdés
Milyen szakokhoz, szakmákhoz kellenek ezek? Ti melyik fakultáció (és emelt szintű érettségi) párost választanátok?

ma 10:44
A kérdező szavazást indított:
matematika - kémia
matematika - biológia
egyiket sem, de szavazni szeretnék
4 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mi szeretnél lenni, mivel szeretnél foglalkozni.
ma 10:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt neked kell tudnod, hogy mivel szeretnél foglalkozni későbbi életedben, illetve milyen tárgyakból tudsz felkészülni.

A Felvin minden fontos információt megtalálsz.

ma 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Inkább biosz-kémia, azzal mehetsz az orvosira.
ma 10:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én matek kémiával vegyészmérnökire terveztem menni, aztán rájöttem, hogy matematikus is lehetek és végül az is lettem.

Nem szerettem olyan nagyon a kémiát, csak kellett valami a matek mellé a fizikát meg jobban utáltam :D

ma 11:10
 5/6 A kérdező kommentje:

1, 2 -- még nem tudja (a gyerek), jelenleg matematika szakos, de kell választania még egy vagy kettő faktos tárgyat is.

3 - ez is egy opció, csak félő, hogy túl sok lenne a matek szak mellett

4 - kb. itt is ez a helyzet

Köszönöm a kommenteket!

ma 12:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor inkább matek-infó kombót javaslom. Én is azt hittem, hogy az infó távol áll tőlem, de nagyon hasznos lett volna az.
ma 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!