Így le lehetne érettségizni, továbbtanulás szempontjából?
Külföldön élek és beszélgettem telefonon pár iskolai igazgatóval, mik a céljaim, miért akarom stb. Ők mondták, hogy náluk csak esti oktatás zajlik. Szóval heti 2 nap be kell járni. Nálam ez így elég problémás lenne így 1000+ km-ről. Ajánlották a távoktatást, mint egy aktuális lehetőség. Nézegettem neten és valahol már lekéstem vagy már nem indítanak képzést. Egyedül a "Tempus" iskola ami talán egyedüli lehetőség.
Továbbtanulás szempontjából kell az érettségi. Ilyes fajta képzés után lehet egyetemre jelentkezni? Lehet felsőfokú tantárgyakat választani ennél a képzési formánál? Érdemes ebben gondolkodni, vagy inkább adjam fel az álmaim?
"Lehet felsőfokú tantárgyakat választani ennél a képzési formánál?"
Felsőfokú tantárgy? Az mit jelent?
Gimnáziumban nem te választod a tantárgyakat, hanem a Nemzeti Alaptanterv szerint állítják össze a tanárok.
Estin nem igazán vannak emelt tárgyak ha jól tudom (legalábbis a sulimban, ahol lehetett így felnőttoktatasban érettségizni csak angol volt, de az sem minden évfolyamon)
De hol élsz, miért magyar rendszerben akarsz érettségizni, mik a terveid? Hátha én vagy más tudna ajánlani neked egy használhatóbb opciót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!