Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy menne jobban a tanulás?

Hogy menne jobban a tanulás?

Figyelt kérdés
Gimnazista vagyok és sajnos most nem tudok iskolába járni, így félévkor lesz egy osztályozó vizsgám. Szeretnék tanulni, fontos is viszont néha nem bírom és elveszi néha valami a figyelmem.
2021. nov. 1. 08:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Nehéz lesz... Először is, mindet pakolj el, kapcsold ki a netet, nehogy elvonja a figyelmed. Készítsd elő a tanulni valókat, hogy ne kelljen ezzel időt húzni.

Én 2 óránként pihenek 10-15 percet, így nem omlok össze a fáradtságtól.

És magolásos módszert használom + írogatom egy lapra a tanult leckéimet. És ezzel osztályelső vagyok :)

Nem tudom, te milyen módszerrel tanulsz, ha az hatékony neked, akkor hajrá! :)

Bízom benne, hogy átmész. :)

2021. nov. 1. 10:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szeretnék iskolába járni, csak sajnos egy baleset közbe szólt. Egyetlen szerencsém hogy viszonylag okos vagyok.:)
2021. nov. 1. 10:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, mielőbbi gyors gyógyulást kívánok!

Akkor ez nagy segítséget fog szolgálni, ha okos vagy :)

2021. nov. 1. 10:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!