Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetemről bármikor ki lehet...

Egyetemről bármikor ki lehet iratkozni? Tudnátok segíteni,hogy majd hogy fog ez menni?

Figyelt kérdés
2021. okt. 29. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A hallgató egyoldalú nyilatkozattal bármikor, azonnali hatállyal megszüntetheti a hallgatói jogviszonyát. Csak egy háromsoros ajánlott levelet kell írnod a tanulmányi bizottsághoz, amelyben a hallgatói jogviszonyod végleges megszüntetését kéred. Az egyetem nem tehet mást, mint hogy nyugtázza a kérésedet és töröl a hallgatói közül.
2021. okt. 29. 18:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Persze utánanézek majd,hogy a sulinál hogy megy,hát ha leírták,de gondoltam kérek előre egy ilyen rálátást,viszont papírozni be kell gondolom menni,ezt jól gondolom? (Aláírni)
2021. okt. 29. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem szükséges bemenni egyáltalán, elég egy e-mailt dobni a tanulmányi hivatalnak.
2021. okt. 29. 19:19
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
#2: Ha úgy gondolod, hogy az eddig elvégzett tárgyaidat szeretnéd máshol elfogadtatni, akkor az ezt hivatalosan igazoló papírokért és a hozzájuk tartozó hitelesített tematikákért érdemes lehet bemenni az egyetemre. De egyébként valóban nem muszáj személyesen megjelenni. A #3 válaszolóval ellentétben én viszont nem hiszem, hogy egy email elég, mert az nem minősül jognyilatkozatnak. Papíron kell a nyilatkozatot megtenni, aláírva, mert csak így hivatalos.
2021. okt. 29. 19:57
 5/5 anonim ***** válasza:
4, hát nekem sikerült e-mailben.
2021. okt. 29. 20:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!