Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Logisztikai mérnök BSc után...

Logisztikai mérnök BSc után melyik MSc szak érné meg a legjobban?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A Széchenyi István Egyetemen logisztikai mérnökként végzek lassan. Mindenképpen szeretnék továbbtanulni MSc-n, azonban nem teljes mértékben vagyok biztos abban, hogy melyik szakkal járnék jól. Eddig három befutó van, amire esélyesen bekerülhetek: gépészmérnöki MSc, ellátási lánc menedzsment MSc és vezetés szervezés MSc. A műszaki vonallal sincs semmi bajom, se a gazdaságival. Az érdekelne jobban, hogy nappalin, gyakornoki munka mellett melyik szakkal járnék a legjobban a későbbiekben? Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. okt. 17. 19:09
A kérdező szavazást indított:
Gépészmérnöki MSc
Ellátáslánc-menedzsment MSc
Vezetés-szervezés MSc
Műszaki menedzser MSc
Járműmérnök MSc
11 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
65%
Szállítási ismereteid már vannak, ha ehhez hozzàteszünk egy msc szintű műszaki tudást akkor az véleményem szerint egy elég jó párosítás. Egy műszaki logisztikai bsc diplomához egy ellátás menedzsment képzés nem tudom , hogy mennyi nélkülözhetetlen tudást tud hozzàtenni úgy, hogy ezt a területet, igaz, hogy műszaki oldalról de èrintetted. Ên nekem műszaki diplomám van de a munkám során elég sok költségvetési ès egyéb gazdasági dologgal is kell foglalkoznom a műszaki dolgok mellett. Ezt meló közben simán megtanultam munkahelyen. Ehhez képest egy msc szintű műszaki tudást már nem vagyok benne biztos, hogy el lehetne-e ìgy sajátítani.
2021. okt. 18. 10:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az ellátásilánc-menedzsment valószínűleg redundáns az alapdiplomád mellett, úgyhogy az kihúzhatjuk. A gépészmérnök msc nagyon jó választás, úgyhogy erre tenném a voksom. A járműmérnököt nem ismerem, de jónak hangzik. A két “menedzseri” diploma felejtős, akkor már inkább egy pénzügy MSc vagy egy MBA, de tényleg csináld meg először a gépészt, az a leges-legjobb.
2021. nov. 5. 19:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!