Szerintetek érdemes lenne váltanom?
Figyelt kérdés
Jelenleg másodéves joghallgató vagyok, de az előző féléves vizsgáimat már meg sem próbáltam megcsinálni, nagyon nem tett jót mentálisan az online oktatás. Az órákat kezdem nagyon unni, nem sok érdekeset találok bennük, emellett maga a szak nagyon nehéz is, nem vagyok benne biztos, hogy el fogom tudni végezni ezt a szakot. Most egy másik szakon gondolkozom (szociális munka), ami jóval könnyebbnek tűnik, és érdekel is, de már “elpazaroltam” itt két évet, és félek hogy már túl késő lenne. Szerintetek érdemes váltanom?
A válaszokat előre is köszönöm!😊
2021. okt. 16. 18:04
1/1 anonim válasza:
Érdemesebb váltani, mint még további éveket pazarolni ha nem akarod/nem megy, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!