Aluse kérdése:
Grafikus szakmához könyvek tanuláshoz?
Figyelt kérdés
Nagyon gondolkodok abban, hogy jövő szeptemberben elkezdjek egy grafikus OKJ-t. De addig is szeretném picit gyarapítani a tudásom, ráhangolódni a témára és szeretném tudni, hogy milyen könyvekből érdemes tanulni a szakma szempontjából? Grafikus diákok, hallgatók véleményét várom elsősorban, de mindenkit szívesen meghallgatok ☺️2021. okt. 12. 23:42
1/4 anonim válasza:
Videókat, online kurzusokat érdemes nézned. A könyvek nem elég szemléletesek, legtöbb szoftver ezerszer frissült vagy rém elavult lett azóta, hogy egyáltalán kiadták a könyvet.
Ábrázolástechnikát és művészi skilleket tanulhatsz könyvből, de konkrétan grafikát (amit ma már szinte kizárólag géppel végzünk), nem "illik".
Szerintem!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, leginkább elméleti háttérre gondoltam így könyvek terén, művészettörténet vagy hasonlók, amiket ki lehet jegyzetelni, be lehet magolni. Hogy legyen ilyen háttértudádom ☺️
2021. okt. 13. 19:14
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én szakközépben (vagy tudom is én hogy hívják már az ilyen iskolákat) 5 évig voltam grafika szakon. Ahogy láttam a művészettörténet tanár ezt a könyvet hordozta magánál :
Szerintem könyvtárakban is simán megtalálhatod ezt a könyvet.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!