Felnőttként hangszeren való tanuláshoz milyen lehetőségeim vannak?
Itt Borsodba sehol nem találok olyat, ahol felnőttként jelenetkezhetnék.
Próbálkozzak zeneiskolákban? Vagy ott már felnőtteket elhajtanak a fenébe?
Autodidakta módon ez nem menne sajnos, de minden vágyam, hogy belekezdjek ebbe!
Persze nem probléma ha fizetős
Ha tudsz segíteni nagyon köszönöm!
Üdv:23f
Zeneiskolában nem nagyon van esélyed. Sokan jelentkeznek és az 5-10 éves korosztályt keresik főleg. Én már sok hangszert tanultam zenesuliban, a legutóbbira 16 éves koromban vettek fel, de addigra megvolt a hírem ott, plusz akkor már fél éve jártam ahhoz a tanárhoz magánórákra.
Énekre van esély, mivel ott az alsó korhatár a 16 év (mivel általában ekkorra megváltozik a hangja az embereknek)
Ja és 18 felett jóval többet kell fizetni.
Egyébként magántanár. Ingyen magantanár max akkor van, ha ismered, egyébként marad az autodidakta mód.
Ha a Borsod Miskolcot vagy valamelyik melletti települést takarja, érdemes egy próbát tenni a zeneiskolában/zeneiskolákban. Felnőttként van tandíj, de lebontva még így is jóval kedvezőbb, mint egy magántanár óradíja.
Teljesen ingyenes változatot nem fogsz találni az internetes ingyenes oktatóvideókon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!