Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Felnőttként hangszeren való...

Felnőttként hangszeren való tanuláshoz milyen lehetőségeim vannak?

Figyelt kérdés

Itt Borsodba sehol nem találok olyat, ahol felnőttként jelenetkezhetnék.

Próbálkozzak zeneiskolákban? Vagy ott már felnőtteket elhajtanak a fenébe?

Autodidakta módon ez nem menne sajnos, de minden vágyam, hogy belekezdjek ebbe!

Persze nem probléma ha fizetős

Ha tudsz segíteni nagyon köszönöm!

Üdv:23f

2021. júl. 11. 11:22
 1/8 A kérdező kommentje:
Persze az nem számítana milyen hangszer. A lényeg, hogy jól megtanuljam, persze nem cél a művészi szint.
2021. júl. 11. 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem probléma, hogy fizetős akkor bármelyik magántanár elvállal szívesen szerintem.
2021. júl. 11. 11:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Hogyha lenne ingyenes lehetőség akármilyen módon, az is nagyon szuper lenne ;)
2021. júl. 11. 11:46
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Internet tele van tutorial videókkal, néha még magyarul is
2021. júl. 11. 12:38
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Zeneiskolában nem nagyon van esélyed. Sokan jelentkeznek és az 5-10 éves korosztályt keresik főleg. Én már sok hangszert tanultam zenesuliban, a legutóbbira 16 éves koromban vettek fel, de addigra megvolt a hírem ott, plusz akkor már fél éve jártam ahhoz a tanárhoz magánórákra.

Énekre van esély, mivel ott az alsó korhatár a 16 év (mivel általában ekkorra megváltozik a hangja az embereknek)

Ja és 18 felett jóval többet kell fizetni.

Egyébként magántanár. Ingyen magantanár max akkor van, ha ismered, egyébként marad az autodidakta mód.

2021. júl. 11. 18:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is borsodi vagyok, és érdekel a téma már egy éve, de nem találok lehetőséget rá.
2021. júl. 11. 20:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha a Borsod Miskolcot vagy valamelyik melletti települést takarja, érdemes egy próbát tenni a zeneiskolában/zeneiskolákban. Felnőttként van tandíj, de lebontva még így is jóval kedvezőbb, mint egy magántanár óradíja.

Teljesen ingyenes változatot nem fogsz találni az internetes ingyenes oktatóvideókon kívül.

2021. júl. 12. 06:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Én ukulelézni kezdtem a lezárások után... Nagyon jó tutoriálok vannak, teljesen jól meg lehet tanulni tanár nélkül is játszani.
2021. júl. 12. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!