Jár még nekem családi pótlék, ha idén ( 2010/2011 -es tanév) még beiratkozom nappali tagozatos OKJ-s képzésre?
Figyelt kérdés
'87 szeptemberi vagyok, tehát évvesztes...
Előre is köszönöm!
2010. szept. 1. 23:25
1/7 anonim válasza:
20 éves korig jár, te már 23 leszel/vagy,nem igaz?
3/7 anonim válasza:
Nem jár.
Bár hallottam, hogy 23 éves korig járhat, de ez szerintem nem igaz.
Mindenesetre nézz utána!
4/7 anonim válasza:
Szia!
Én 18 éves vagyok (92-ben születtem) és én is most iratkoztam be BGF-re egy OKJ-s képzésre és nekem nem jár, mivel felsőoktatásban tanulok. Viszont, ha maradtam volna szakközépiskolában OKJ-t tanulni, ott járt volna, mivel az nem felsőoktatási intézmény.
De én úgy tudom, hogy ha már betöltötted a 23. életéved, akkor nem jár.
5/7 anonim válasza:
csak középiskolában jár! én estin nyomtam a gimit, 23 évesen érettségiztam (2 éve), de végig kaptam. mondjuk azóta már 20szor megváltoztathattak mindent...
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, de olvastam olyat, hogy 2009. szeptemberétől annak a tanév végéig jár, amelyikben betöltöm a 23-at... Tavaly is OKJ-s képzésre jártam, és végig kaptam a családi pótlékot. Nem tudom eldönteni, hogy most mi az igazság..:S
Köszi a válaszokat!
2010. szept. 2. 09:41
7/7 A kérdező kommentje:
Oké, elnéztem, most már tárgytalan... 2010-től változott...
2010. szept. 2. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!