Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen/melyik gimibe fogtok...

Milyen/melyik gimibe fogtok felvételizni? (8.osok) 📚

Figyelt kérdés

Elsősorban 8.os és Budapesti társaimat kérdezném ez ügyben ha már van elképzelésük

Jövőre már én is gimis leszek de nem tudok gimnáziumot választani, párat írnátok nekem? Olyanokat amik tényleg erős és jó gimnáziumoknak számítanak!;D

2021. szept. 12. 10:37
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Ez nagyon sokat segített, de akkor amiket felsoroltam sulikat ott egyik sem rajz tagozatos?

De mostmár legalább leszűkűlt a nézet :)

2021. okt. 9. 08:16
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Az általad felsorolt iskolák közül a BIG gimnáziumi tagozatán van grafika specializáció, a BKSZC tecnikumi képzésénél pedig grafikus tagozat.

BIG : [link]

BKSZC: [link]

Ingyenes rajz felkészítő tanfolyam (ha érdekel): [link]

Ha egyetemen szeretnél továbbtanulni, akkor jobban jársz, ha nem a futottak még kategóriás középiskolákat szemeled ki, ahová hármas átlaggal és 5rangsorolj legelőre

Ha eddig nem foglalkoztál rajzolással, és félsz, hogy a gyakorlat hiánya hátrányt jelent számodra az alkalmasságin, akkor szerintem jelölj meg általános gimnáziumokat is.

2021. okt. 9. 23:13
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat nem fejeztem be az egyik mondatot. Szóval ne olyan sulikat nézzél ki, ahova 3-as átlaggal, és 50 pont alatti központival simán bejutsz. Ezeknek a sulinak az érettségi statisztikái sem túl fényesek ... Szerintem jobban jársz erősebb iskolákkal, ahol rendesen felkészítenek az érettségire.
2021. okt. 9. 23:22
 24/24 anonim ***** válasza:
2021. okt. 10. 12:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!