Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van értelme egyetemre bekülden...

Van értelme egyetemre beküldeni az okj-n tanult tárgyaim?

Figyelt kérdés

Postai úton kell az egyetem felé beküldeni a leckekönyvem a tárgyfelmentéshez. Most alapszakra vettek fel (ugyanezen szakon tanultam foksz-on)

Kérdésem, hogy okj-n tanultam statisztikát

Az egyetemen van stat1 illetve stat 2 lenne értelme az okj bizimet fénymásolatát is beküldeni? esetleg a stat1-ből felmentnének? vagy azzal csak én járok rosszul mert arra épül a stat2...? Illetve még a tesi ami volt okj-n és fokszon nem

(volt még számvitel alapjai, pénzügyi alap ism, adózási alapism,jogi, gazdasági alapism. ami volt a foksz-on is ezért csak a stat illetve a tesi ami esetleg szerintem szóba jöhet...?! )

2021. aug. 7. 11:47
 1/10 A kérdező kommentje:

Statisztika illetve Statisztika gyakorlat néven szerepelnek a tárgyaim az okj biziben

esetleg ez lefedheti az egyetemi stat1,2-t?

2014-15-ben tanultam az okj-n vagy hagyjam a fenébe? csak kiröhögnének?

2021. aug. 7. 11:50
 2/10 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, hogy azt nem fogadják el, de kérdezz utána az egyetemnél
2021. aug. 7. 12:40
 3/10 A kérdező kommentje:
okj-t?
2021. aug. 7. 12:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Okj nem fogadnak el a FOKSZ tárgyai talán, de az se mindenütt. Ugye nem egyenértékű az egyetemmel a szint. A FOKSZ közelebb van ezért sanszosabb hogy onnan tudsz elfogadtatni, OKJ-ból biztosan nem. Azt persze minden elfogadtatásnál meg kell említeni, hogy jó pár helyen csakis akkor fogadnak el tárgyat ha a már tanult tantárgy és a most tanulandó tantárgy tematikája legalább 70-80%-ban megegyezik.
2021. aug. 7. 14:33
 5/10 A kérdező kommentje:

jelentkezéskor irtam a TO-nak

válasz: 90 kreditet + szakmai gyakorlatot elfogadják

az órák is egyben voltak anno a foksz + alapképzés tehát nagyon remélem hogy elfogadják! 2018-ban vizsgáztam annyira sokat csak nem változott de minél hamarabb leadom a listát

Köszönöm szépen!

2021. aug. 7. 15:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, A felvételi pontjaidat a FOSZK bizonyítvány eredményéből számították?
2021. aug. 8. 01:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen abból
2021. aug. 8. 08:41
 8/10 anonim ***** válasza:

6os vagyok.

Köszönöm a választ!

Majd írd meg, hogy mennyi tárgyat fogadtak végül el. Sok sikert!

2021. aug. 8. 23:56
 9/10 A kérdező kommentje:
#6 rendben köszönöm! :)
2021. aug. 9. 08:37
 10/10 A kérdező kommentje:
a foksz tárgyait fogom végül beküldeni nem merem az okj-t... :/
2021. aug. 9. 08:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!