Alkalmazott matematikus végzettséggel el fogok tudni helyezkedni?
Úgy értem hogy magában ez a matek szakma elég egy munkahelyhez?
Van olyan jól kereső a matek szakma mint a gépészmérnök, biztonságtechnikai mérnök?
Alkalmazott matematikus mellett ha jól tudom lehet választani programozást, gazdaság, és a harmadik irányt nem tudom.
Szerintetek melyik az ütőképes?
Igazabol a matek érdekel.
A weboldal szerkesztést utalom.
Programozás jó, de ennyi erővel inkább infora kellene menni, hiszem ha matek melle infót tanulok, akkor a munkahelyen tuti infora vesznek fel, és nem érdekel senkit a matek tudás.
Az 1. választ is biztos hogy olyanok pontozták le, akik nem értenek ehhez. De akkor itt van egy a matek szak hivatalos oldaláról ugyanez az infó, hogy boldogok legyenek az emberek.
Az adattudomány az az alkalmazott matek egyik iránya, szóval nem külön kell tanulni. Programozásnál meg nem olyat kell programozni, mint egy infósnak, hanem inkább effektív algoitmusokat, meg tőzsdei modelleket. Ez az operációkutatás szakirány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!