Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » "Mi legyek ha nagy leszek? "

"Mi legyek ha nagy leszek? "

Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves vagyok, idén érettségizem, nagy dilemmában vagyok jelenleg. Imádok szervezkedni, kreatívan létrehozni projekteket (akár film, tánc, történelmi sulis koreográfia) és úgy általában alkotni. Jó a beszélőkém, szerintem könnyen meg tudok győzni embereket. Jelenleg 3 nyelven tanulok, ebből kettőn folyékonyan beszélek. Angolból és töriből emeltezek. Az egyik életút, ami nagyon érdekel, az a televíziózás, és az ott történő producerkedés,ezért gondoltam a kommunikáció és médiatudomány szakra (ELTE vagy Corvinus), amit bár sokan büfészakoznak, úgy vagyok vele, hogy kihoznám magamból a maximumot és addig nyomnám meg smúzolnék amíg nem kapok egy számomra megfelelő állást, mert szerintem ez csak rajtunk múlik. Közben érdekel a politika és közélet is, ezért nemrég kezdtem el gondolkodni valamiféle nemzetközi kapcsolatok szakon. El tudnám képzelni magam nagykövetként, vagy akár parlamenti képviselőként is. Utóbbi mégiscsak egy biztosabb és jövedelmezőbb szakma. Alapvetően a jelenlegi rezsim miatt külföldön terveztem élni, de ha nyer a Tisza '26-ban,lehet hogy itt telepedek le. Szerintetek melyik lenne a jobb választás?

ma 18:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!