Megbuktam matekból, 10. Évfolyamban. Átmehetek így?
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy az eddigi összes évem alatt úgy mentem át matekból, hogy amit tudtam kipuskáztam, applikációval számoltam stb. Mindig is jártam matek tanárhoz, de így sem tudtam megtanulni a matekot, nem tudtam megérteni. Ebben az évben egy szigorúbb matek tanárom lett, aki valószínű nem is kedvelt engem, így hát megbuktatott. Beszélgettünk vele arról, hogy kellene e nekem felmentés. Azt mondta elgondolkozott rajta, de előbb szeretné megnézni a tudásomat. Anyukám sosem akart elvinni ilyen kivizsgálásra, mert azt mondta, hogy csak lusta vagyok. Pedig nem így van, akárhogy próbálkoztam, eddig nem tudtam megérteni az egészet. És most itt lyukadtunk ki, hogy megbuktam, mostmár elvinne anyum kivizsgálásra.. tanulok egész nyáron ahogy tudok, nagyon nehezen megy, kb semmit nem tudok megérteni, tanárhoz járok természetesen, de így sem. Az a kérdésem, hogy hogyha esetleg nem sikerülne a pótvizsga, és valahogy a nyár folyamán, vagy a nyár végén csinálnánk egy kivizsgálást, és kiderülne, hogy diszlexiás vagyok, akkor átengedhetnek? Több embert kérdeztem erről, de senki sem tudja. Félek, hogy esetleg emiatt nem megyek át, mert ilyenem van. Az úgy nem lenne fair, nem? Egyenlőre próbálok megtenni minden tőlem telhetőt, de azért ha lenne valami ilyesmi opció, annak örülnék. Nem azért, hogy kimásszak ez alól. Hanem mert sajnos tényleg világ életemben nem értettem a matekhoz, akárhogyan próbálkoztam. Köszönöm a válaszokat.2021. júl. 26. 01:12
11/12 A kérdező kommentje:
Tudom mi az a négyjegyű függvénytábla, közben rájöttem, hogy nekem is van. Ezeket az alapokat amiket 8. válaszoló írt, ezekkel nagyjából tisztában vagyok, megtanultam a szabályokat amit kell, nekem a számolásokkal van gondom, és attól mert megtanulok egy szabályt, nem mindig tudom használni gyakorlatban, mert egyszerűen nem értem.. pedig volt, amit elég sokszor gyakoroltam.
Egyébként a mateking oldalon is fizettünk, próbálkozom azzal is, hátha segít valamennyire.
2021. júl. 26. 17:10
12/12 A kérdező kommentje:
Btw nem kaptunk 9.-ben függvénytáblázatot, csak örököltem ami nekem van. 🤷🏻♀️
2021. júl. 26. 17:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!