Felvételizők! Hogy vagytok?
Habár én is felvételiző vagyok, de teljesen nyugodt vagyok.
Igaz, ahova jelentkeztem, oda 310 a ponthatár átlaga az elmúlt években, annyi meg fixen lesz szóval nincs miért izgulnom.
Megyek mindjárt dolgozni.
Te hova felvételiztél?
Dolgozom. Azon kívül tuti felvesznek, mert 70 ponttal van többem az átlag ponthatárnál. Az az egy nem hagy nyugodni, hogy a régi telefonszámomat nem tudtam megváltoztatni felvin az újra, így nagyon remélem, hogy e-mailt is kapok, mert felvire gondolom vagy 3 napig esélytelen lesz belépni...
Ja, meg, hogy ne legyen adminisztrációs hiba, bár mindenhol ott van a zöld pipám.
Hányingerem van. Délután megyünk a POP-ra, a többiek meg remélhetőleg elterelik a figyelmem arról, hogy órákon belül eldől a sorsunk.
Ahogy látom, te is szenvedtél az elalvással :D
#3 Pont akartam írni, hogy a kérdező nincs egyedül az alvási nehézséggel😂
Amúgy én nagyon-nagyon stresszelek már, sajnos nem dolgozom (azért sajnos, mert akkor le tudnám foglalni magam, így meg van időm izgulni).
Veszek egy üveg bort, elkortyolgatom estig:D
Mindenkinek hajrá!😄🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!