Felvételizők, nem fognátok össze ezért?
Szóval, arra gondoltam, hogy nem lehetne az egyetemi felvételizőknek összefognia azért, hogy az e-felvi felületét újra megnyissák és lehessen változtatni a megjelölt szakokat illetnően?
A múzeumtól kezdve nagyon sok minden oltáshoz kötött, ami pedig mindenki magánügye kellene hogy legyen, ugyebár...szóval lehet, hogy így én kivenném a töri/régészetet, mert 100%-ban múzeumokhoz kötődik és mást jelölnék be...
Ti nem vagytok így? 😕
Oké, de az oltatkozás mindenki szabad döntési joga.
Az egyén szabad döntési joga a demoktácia egyik alapja, csak mellékesen jegyezném meg.
Az egyetem nem kényszeríthet rá senkit, ez magánügy!
Gondoltam, hogy nem érdemes ebben az országban, fiatal korosztály önző, mint a tök..de azért megért egy próbát a hozzáállás felmérését illetően.
Köszönöm
#2vagyok. Azért mert nem értek egyet veled nem leszek önző, csupán mások a nézeteink. Nyugodtan állj ki magadért, biztos van olyan aki követ téged, feltettél egy kérdést és csak válaszoltam rá.
Az oltásról szabad döntened kéred vagy sem, viszont ahogy látod, hogy se mozi se semmi, úgy lehet az egyetem is hasonló lesz bármely karra változtatnál.
Egyetértek ezzel a rendszerrel? Nem. Tehetek ellene? Nem hiszem.
4-es
Ekkora baromságot már régen nem olvastam.
Tetszik vagy sem, ez az egyén SZABAD döntése.
Az oltástól te még ugyanúgy fertőzöl, és meg is betegedhetsz, csak a lefolyása lesz enyhébb nálad.
Ahhoz neked meg másnak semmi köze nincs, hogy én vagy a többi ember miként dönt a saját maga életéről, egészségéről, világos? ❤
Én példálul visszeres vagyok a többi gondom mellett, egyébként sem kaphatnék, ha netán úgy döntenék...de nem ez volt a téma.
1. Bizonyított tény, hogy az oltottak kevésbé fertőznek, csak a mérték a kérdéses még.
2. Ha nem oltod magad és elkapod a vírust, sokkal nagyobb valószínűséggel lehet súlyos a lefolyás, azaz kerülhetsz kórházba. Ilyenkor a többi ellátásra szoruló elől veszed el az egészségügy kapacitását, azaz mások egészségét veszélyezteted.
8-as
Hagyjuk ezt, szegénykém 🙏❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!