Emelt érettségit írhatok később is?
Jelenleg nem vagyok biztos abban, hogy hova vagy esetleg tovább szeretnék-e tanulni, ezért feleslegesnek tartom az emelt érettségi megírását, de attól tartok, hogy meggondolom magam és kiderül, hogy már nem írhatok.
Kihagytam a lényeges infót (🤦🏼♀️) 2022-ben azaz jövőre érettségizek, de utána még maradok +1 évet a suliban, mert 4+1 képzésen vagyok. Írhatok emeltet 13.-ban? (Úgyhogy már leérettségizek 12.-ben). /Bocsi, hogy hosszú lett/
Írhatsz, de addig úgyis csak felejtesz.
Mi okod lenne nem megírni az emeltet?
Megteheted, de fizetni kell érte, viszont néha megéri.
Pl egyik barátnőm OKJ-t végett, utána jött rá, hogy diplomát akar. A két suli között volt egy év szünetet, pénzt gyűjtött egyetemre és mellette tanult, hogy legyen egy jó jegye emelten
1. Az okom az lenne, hogy feleslegesen tanulok és lehet mégsem tanulok tovább, ahogyan említettem a fentiekben.
2. -3. Wáó nem is tudtam, hogy fizetni kell érte, de ez nem riaszt el. Legalább van rá lehetőségem és ez a legfontosabb.
4. Hát igen, ilyenkor nagyon hamar változik az ember véleménye arról, hogy mit is akar igazán tanulni.
Azt mondja feleslegesen tanul. :D
Ezzel a hozzáállásal ne is menj egyetemre. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!