Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ötösöm lesz kémiából című...

Ötösöm lesz kémiából című könyvből még én is írhatok egy jó kémia érettségit?

Figyelt kérdés
Alsóban sosem értettem a kémiát,óránk se nagyon volt,mert a tanárnak éppen más dolga volt. 8.-ban mindenkit át engedett egy 3-assal,úgy,hogy volt kb 2 jegyünk. Középiskolában is csak 3-as voltam belőle. Most szeretnék abból érettségizni,de már nincs kémia óránk. Az Ötösöm lesz kémiából című könyv segíthet? Félek,hogy hiába veszem majd meg nem fogok érteni semmit belőle,hogy mi hogy jött ki meg stb. Fogadjak fel még mellé egy kémia tanárt is?
2014. jan. 20. 11:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor járnál a legjobban, ha kémia tanárhoz járnál, az sokat segítene, hiszen ha valamit nem értesz számolás téren pl, ő el tudja magyarázni.
2014. jan. 20. 13:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Az ötösöm lesz kémiából az egy remek könyv. Ha abból valaki tudja a számításokat kitéve-betéve, akkor annak biztos hogy ötöse lesz kémiából az emelt érettségin. Csak ezzel az a nagy probléma , hogy abba a könyvbe , van olyan feladat , nem is egy , ami még a kémiatanáromnak is feladta a leckét , pedig nem volt egy buta nő. De ha úgy gondolod , hogy megveszed a könyvet , meg a megoldását , és egyedül , majd te nekiülsz és megcsinálod , akkor el kell szomorítsalak , de nem fog menni. Mindenképp kell tanár is. Főleg azért mert a megoldása , konkrétan semmit nem ér , arra jó , hogy ellenőrzöd önmagad , de , hogy abból értsd meg a feladatot , arra nem jó. Túlmagyaráz mindent , nagyon bonyolultan le tud vezetni , egy amúgy tök egyszerű feladatot.
2014. jan. 21. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!