Szerintetek, ha a matek probaerettsegim 40%lett irhatok meg 70-80%ot vagy torodjek bele, hogy nem megy a matek?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 16. 09:51
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Attól függ, hogy milyen próbaérettségit írtál.

Van, hogy a tanár állítja össze, és akkor szokott nehezebb is lenni a hivatalos érettséginél.

De ha valami normál szintűt írtál, akkor nemigen lesz 70% a 40-ből.

2018. ápr. 16. 10:05
 2/7 A kérdező kommentje:
akkor szerinted mennyi lehetne a maximum, amit ki tudnék belole hozni? amugy egy teljes kombinatorikai feladatot elrontottam, ami 17 pont volt, de azota mar bepotoltam a kombinatorikát és még csak most kezdtünk el ismételni a suliban.. teljesen ki vagyok borulva, hogy rossz lesz az érettségim.. :/
2018. ápr. 16. 11:12
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Én 26 %-ot írtam próbán aztán igazin meg 70-et :D
2018. ápr. 16. 17:33
 4/7 anonim válasza:

Szia!

Csatlakozom az előttem szólóhoz, nekem mindkét próbaérettségim elég rossz lett 40-50%, de végül 82% lett az emeltem. Nyilván fogsz addig még gyakorolni, és jobb ha próbán jönnek ki hibák melyeket tudsz orvosolni az élesre. Sok sikert!

2018. ápr. 17. 08:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Tokeletes visszajelzes arra, hogy meg most keress egy matektanart es kezdj el ismetelni amig van ido.

Megfelelo tanarral 90%+ is lehet nem menthetetlen. Plane kozepszinten.

Csak pozitivan.

Probaerettsegi csak egy pillanatnyi allapot.

2018. ápr. 19. 19:11
 6/7 anonim válasza:

A próbaérettségi arra pont jó, hogy megtudd, hogy mit nem tudsz, persze csak az érettségi végén tudod meg, hogy menyi százalékod lesz.

Egyébként lehet akár 80%-os is viszont addig azért gyakorolni kell, és érdemes megcsinálni az eddigi éles érettségi tételeket időre azzal is tudsz gyakorolni, fel tudod mérni, hogy mit nem tudsz, hogy menyire gyorsan megy az idő, és mennyi idő alatt tudod megcsinálni a feladatsort.

Amúgy érdemes mindig a könnyű feladatokat gyorsan lezavarni, hogy biztosan legyen elég idő a nehezebb feladatokra.

"Kötelező" a karóra amikor időre csinálod a feladatokat (meg érettségin), így jobban fel tudod használni a kiszabott időt.

2018. ápr. 21. 08:31
 7/7 anonim válasza:

Ez sok mindentől függ. A matek ráadásul inkább egy készség tárgy tehát vagy érted vagy nem, esteleg bemagolod amit lehet, de gondolatot lehet nem tudsz majd önáloan levezetni. Ami még fontosabb, hogy az érettségit összeállító tanároknak milyen az aktuális állapota milyen feladatokat tresznek be, pl. van hogy baromi könnyü egy év. pl a 2017 közép szintű matek elég egyszerű volt, de pár éve elég nehéz néhol már emelt szintnek megfelelő feladatok voltak a második részben.

A legfontossab amit megtanultál azt használd, segíthet a fügvénytáblázat, ne féld használni, és ha valami nem megy inkább hagy ki és a végén visszatérsz amikor már a biztosan tünő feladatok kész vannak. Ha csakl rész információt tudsz pl. kinézed hozzá a megoldó képletet azt is írd fel! Sok sikert! majd anno írd meg hogy sikerült, ha nem lesz titok :)

2018. ápr. 21. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!