Mennyire nehéz az érettségi? 3hét van és nagyon félek, mert nem vagyok valami jó tanuló matekból a próbaérettségim is egyes, a többi mind hármas lett. Félek hogy megbukok.
Figyelt kérdés
2015. ápr. 11. 07:46
1/8 anonim válasza:
Ne félj. Nem érdeke a tanároknak sem, hogy megbukjanak a diákok, az rájuk sem vet jó fényt.
2/8 anonim válasza:
ha 90% a cél, akkor úgy nehéz
ha csak nem akarsz megbukni, akkor viszont nagyon könnyű
3/8 anonim válasza:
1# nem a tanáron múlik. ott egy javító kulcs, nem térhet el tőle.
kérdező: én is nagyon félek
5/8 anonim válasza:
van 4jegyű függvénytáblázatod meg számológéped? azok használatával minimum 3-as meglesz...
6/8 anonim válasza:
Soha nem voltam jó matekos, ráaádásul sikerült kifognom egy szivatós matek érettségit. Azt mondanom se kell, hogy az előttünk, és az utánunk lévő érettségi könnyebb volt. De még így is 3 lett, szóval nincs miért aggódnod. Nagyon hülyének/lustának kell lenni ahhoz, hogy megbukjon érettségin valaki. Ha ennyire félsz, akkor csináld azt, amit én: nagyon halványan, eldugott helyekre írd be a fizika, kémia részhez a matek puskákat. Nekem még kidolgozott feladatok is voltak ott :)
7/8 anonim válasza:
Nálunk azok is megcsinálták akik semmit nem tanultak és mellé kb hülyék is szóval borzasztó nehéz
8/8 anonim válasza:
szerintem felesleges puskázni, mivel a képletek benne vannak. csak van ami nem az adott témánál. jól kell tudni tájékozódni benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!