Elég rossz lett a próbaérettségim. Van okom aggódni?
Ha már jobban érzed magad, töltsd le a korábbi évek feladatsorait, és próbáld megoldani őket. A megoldások is fenn vannak a neten, le tudod majd magadnak ellenőrízni, és összeadni a pontjaidat.
Az nem számít, hogy a többiek már írtak, amikor te még próbáltad értelmezni a szöveget és a hozzá kapcsolódó feladatokat. (Ha valaki félreérti, vagy kapásból beír egy hülyeséget a lapra, attól nem lesz neki jobb eredménye.)
Ha tényleg rosszul sikerül, akkor a tanárod tud adni egy irányt, hogy mik azok a dolgok, amiken mindenképp erősítened kell, hogy az érettségin meg tudd majd oldani a feladatokat. Reklamálni nem érdemes, sokkal jobban jössz ki belőle, ha megkérdezed, hogy mit kellene csinálnod ezentúl, hogy májusra legyen esélyed.
Áh most nincs annyi idegzetem,hogy leellenőrizzem mert úgy is csalódni fogok de azért köszi. Most holnap matek jön,próbálok átszellemülni arra és a tavaszi szünetben pedig magam mögött hagyni ezeket és kikapcsolni kicsit,majd utána jöhet az eredmény. De amúgy a tavalyi volt,a Petőfis,tegnap rá is kukkantottam de alaposabban nem néztem át mert azt gondoltam,hogy úgy se ez lesz. Aztán mikor megláttam,hogy ez..egyből bánkódtam,hogy nem magoltam be a válaszokat.
Nem tudom kinek hogy ment mert szét voltunk szórva,gondolom másoknak jobban ment,mert nem nehezebb az enyémnél jobbat írni
Tavaszi szunetbe ne “kiengedd a gozt” vagy “probald elengedni a rossz eredmenyt”, hanem tanulj inkabb, hogy jobban sikeruljon az erettsegi. Na az erettsegi utan jon az amikor az ember “kiengedheti” a gozt.
Tanacs: Ne gorcsolj erre nagyon, en is sokkal jobban teljesitettem az eles erettsegin mint a proban, de ez csak ugy lehetseges ha megnyugszol mondjuk 1 nap alatt es a tobbi napon meg tanulsz es gyakorolsz! Ennyi a titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!