Ahhoz, hogy pl. franciatanár lehessek, muszáj emelt szinten érettségiznem a nyelvből?
Szia!
Ha még olvasod, én is 4 évig tanultam franciát, és 3 hónap alatt készültem fel az emelt érettségire.
60% fölé akarom teljesíteni, és mivel ma reggel írtam, szerintem az biztos meglesz. ELTE romanisztikára akarok menni,s egy jól sikerült matekkal, törivel és magyarral, plusz angol nyelvvizsgával (80 plusz pontból 68) is sikerülhet. És fog is.
Ezelőtt olyan tanár tanított akit nem csíptem, a nyelvet szerettem, de az órákat nem. Egy másik csoportba kerültem át, és sokkal jobban éreztem magam. A felvi döntésnél hirtelen elhatározással döntöttem efelől.
És bízom benne hogy sikerül, és ha nekem sikerült 3 hónap alatt, ha ráfekszel, és az iskolai órákon is minél többet foglalkozol vele, akár az OKTV-t is megpróbálhatod (én még nem mertem).
Sok sikert, és bízz magadban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!