Ahhoz, hogy pl. franciatanár lehessek, muszáj emelt szinten érettségiznem a nyelvből?
Muszáj,ahhoz,hogy francia alapszakos bölcsész legyél.
A magyarázatot nem értem,most a francia a második nyelv?
És középszinten nem tudod elsajátítani?Akkor hogy akarsz emeltezni?
Nekem amúgy sikerült latinból,szóval megcsinálható.
Igen, muszáJ. (ezt az előző válaszolónak)
Egyébként miért ne lehetne elsajátítani a második nyelvet 4 év alatt? Az rengeteg idő, másoknak is sikerült, nem véletlen kerülnek be középfokú nyelvvizsgákkal az emberek egyetemre.
Valamint az összefüggést sem értem a között, hogy emeltszintűzz franciából, és hogy egy másik nyelvet megtanulj középszinten...
Ahhoz, hogy bekerülj romanisztikára, emeltszintű érettségi kell az adott nyelvből, ehhez még választhatsz másik nyelvet, vagy törit is, hogy bekerülj.(Duplázással) Valamint francia töri szakos tanár is lehetsz akár, tehát ki tudod kerülni a második nyelvet, ha nagyon muszáj.
Na akkor nem leszel francia nyelvtanár.
Vagy jelentkezel anglisztikára és a francia lesz a második szak vagy rámész a franciára és romanisztikára jelentkezel,de oda emelt kell.
Hova valósi vagy?
ahogy nézegetem,nem kell anglisztikára,germanisztikára,romanisztikára olyan magas pont
még ha nem is sikerül a francia emelt olyan szuperül,simán bekerülhetsz vele,ha van egy erős törid vagy magyarod
pl.
90 % töri+60% francia emelt+40 (emelt)+35 (angol nyelvvizsga)=375
SZTE francia=356
így pl. be lehet kerülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!