Mit csináljak ha izgulok?
Engedd el, ne izgulj.
Megbuktál egyszer, az utolsó pillanatban, na és?
Van második lehetőség, sőt harmdik. Át fogsz menni.
De ha most nem sikerül lehet utolsó pillanatban is érdemes lenne oktatót váltani. Persze ez plusz pénz, de az még több pénz lenne, ha ilyen miatt 4x kell vizsgáznod.
Tudom, hogy könnyű mondani (pláne, hogy én is ilyen izgulós vagyok), de próbáld meg kizárni a stresszt. Próbáld meg magad meggyőzni, hogy ez csak egy szimpla rutin kör lesz, amin ugyanúgy figyelemmel vezetsz, mint rendes órán. Nekem ez segített, hátha nálad is beválik majd.
Ne ostorozd magad, amiért nem lett meg elsőre! Manapság már tényleg elég ritka, hogy valaki azonnal átmenjen..
Ha pedig mégsem sikerülne, szerintem is érdemes lenne oktatót váltani. Ez plusz idő (kocsi megszokás, új oktató felméri milyen szinten vagy) és pénz lesz, de inkább így menjen el (szerintem), mintsem vizsgára, mert ugye akkor pluszba még vizsgaalkalom is fogy, és még kudarcélmény is gyarapszik.
Sok sikert a vizsgához! Hidd el, menni fog majd :)
Már 1x vizsgáztál, elég közel voltál a jogsihoz, akkor ne is hallgass az ilyen szövegre.
Sok sikert, tuti meg lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!