Mit csináljak, ha izgulok a beiratkozás miatt?
Figyelt kérdés
Holnap lesz a gimnáziumi beiratkozásom, és már napok óta sőt legalább két hete emiatt izgulok. Félek, az osztályom nem fog szeretni. Félek, mit fognak hozzám szólni. Félek az egész miatt. Mit tegyek? Mit tanácsoltok? Hogy lehetne nagyobb az önbizalmam?2015. jún. 23. 01:01
1/4 anonim válasza:
Emlékeztesd magad arra, hogy az osztályodban mindenki mindenki számára idegen lesz, nem úgy fogsz odamenni, hogy a többiek más ismerik egymást, te meg majd jól kilógsz a sorból. Hidd el, a többiek is izgulnak, a többiek is félnek picit, mert ők sem tudják mire számítsanak majd. Valószínű, hogy egy jódarabig nem is fognak túlzottan szocializálódni egymással, időbe telik majd, míg összeverődik a társaság. És ennek te is része leszel. Nem vagy lemaradva, nem indulsz hátránnyal. Csak ne parázz emiatt, minden rendben lesz :)
2/4 anonim válasza:
A legtobben a kulsod miatt itelnek el max hogyha olyan vagy de nyugi nem lesz gond,elsore nem igazan itelnek el senkit nem kell paraznod :)))
3/4 Mineszter válasza:
Én is átéltem 3 évvel ezelőtt. Legyen nagy hangod, beszélgess mindenkivel egy kicsit. Viccelődtök egy kicsit, és máris mindenkivel jó barátok lesztek. Csak arra vigyázz, hogy a tanárok ne a te neved jegyezzék meg elsőként. ;D
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Most kicsit megnyugodtam. :)
Bár elég sokan ismerik egymást, de biztos nem lesz gond. :D
2015. jún. 23. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!