Milyen a nemzetközi gazdálkodás szak?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a tárgyak és a szak is . Viszont nem igazán tudom , hogy ezzel mit lehet dolgozni? Ez is valamilyen “büfé” szak? Ezt azért kérdezem , mert itt elég sok mindenre azt mondják. Egyetemtől független valaki mesélne a szakról és a betölthető munkákról?!?!
(Csak BME- n jelöltem , mivel az közel van) . Jogot is jelöltem , de valahogy ez szimpatikusabb mint a jog.
2021. jún. 19. 17:11
11/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!
Köszönöm szépen a segítséget és , hogy nem olyan módon írtál mint a megelőző kommentekben tették!
2021. jún. 19. 21:49
12/12 anonim válasza:
Egyetertek a 9-es valaszoloval, tovabba tanulsz szamos elmeleti tantargyat amik szinten fontosak es felkeszitenek akar nemzetkozi szervezetknel valo elhelyezkedeshez, pl.: kulgazdasagi politika, nemzetkozi politikai gazdasagtan stb. En a helyedbe inkabb ezt valasztanam, mint a jogot mert kulfoldon sokkal versenykepesebb szak, konnyebben el lehet vele helyezkedni magas fizetesert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!