Milyen a nemzetközi gazdálkodás szak?
Nagyon tetszenek a tárgyak és a szak is . Viszont nem igazán tudom , hogy ezzel mit lehet dolgozni? Ez is valamilyen “büfé” szak? Ezt azért kérdezem , mert itt elég sok mindenre azt mondják. Egyetemtől független valaki mesélne a szakról és a betölthető munkákról?!?!
(Csak BME- n jelöltem , mivel az közel van) . Jogot is jelöltem , de valahogy ez szimpatikusabb mint a jog.
1. Olvasd vissza az ehhez kapcsolódó kérdéseket.
2. Ha erre sem vagy képes, nem egyetemre való vagy.
3. Nyugodtan le lehet pontozni, ezzel is bizonyítva az igazam.
Szia! Mindegyik általad felvázolt lépést megtettem , de sajnos személyes sztorikat nem találtam. Nem kell egyből paraszt módon így viselkedni, ez egy kérdező platform . Engem ez érdekelt ezért feltettem a kérdést, hátha mást is érdekel az itt kapott válaszok .(hasznos számára)
Nem pontozlak le , mert nem érdekel . Amennyiben nem tetszik a kérdés és nem tudsz érdemlegesen válaszolni , akkor nem kell okoskodni.
Az 1-es válaszoló értelmesen válaszolt. Valóban lehet találni hasznos válaszokat, ha visszanézed.
Kérdező!
Nem ő tehet arról, hogy te életképtelen vagy.
Rengeteg embernek lehet ugyanannyi az ertekeles(csillag). Uldozesi maniad van?
Elso voltam.
Neked mar csak a sertegetes jutott, mert annyi eszed nincs, hogy visszanezd a kerdeshez kapcsolodo valaszokat.
Kérdező ne foglalkozz az 1. 3. 5. 7. idiótával, csak kötekszik.
A nemzetközi gazdálkodás nagyon jó szak, NEM büfé. Az általános menedzsmenten túl gyakorlatilag külkereskedelem és logisztika. Nagyon nagy szükség volt, van és lesz erre a foglalkozásra, hiszen a (kül)kereskedelem a mi gazdaságunkban is kulcsszerepet játszik be. Egyébként csereszabatos a többi gazdasági szakkal, azaz simán betöltöd vele az összes állást, amit a gazdálkodás és menedzsmentesek is stb. Nagyon jó és érdekes szak, az egyik legjobb a gazdasági szakok közül, menj bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!