Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen a nemzetközi gazdálkodá...

Milyen a nemzetközi gazdálkodás szak?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszenek a tárgyak és a szak is . Viszont nem igazán tudom , hogy ezzel mit lehet dolgozni? Ez is valamilyen “büfé” szak? Ezt azért kérdezem , mert itt elég sok mindenre azt mondják. Egyetemtől független valaki mesélne a szakról és a betölthető munkákról?!?!

(Csak BME- n jelöltem , mivel az közel van) . Jogot is jelöltem , de valahogy ez szimpatikusabb mint a jog.

2021. jún. 19. 17:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%

1. Olvasd vissza az ehhez kapcsolódó kérdéseket.

2. Ha erre sem vagy képes, nem egyetemre való vagy.

3. Nyugodtan le lehet pontozni, ezzel is bizonyítva az igazam.

2021. jún. 19. 18:03
 2/12 A kérdező kommentje:

Szia! Mindegyik általad felvázolt lépést megtettem , de sajnos személyes sztorikat nem találtam. Nem kell egyből paraszt módon így viselkedni, ez egy kérdező platform . Engem ez érdekelt ezért feltettem a kérdést, hátha mást is érdekel az itt kapott válaszok .(hasznos számára)

Nem pontozlak le , mert nem érdekel . Amennyiben nem tetszik a kérdés és nem tudsz érdemlegesen válaszolni , akkor nem kell okoskodni.

2021. jún. 19. 18:07
 3/12 anonim ***** válasza:
18%

Az 1-es válaszoló értelmesen válaszolt. Valóban lehet találni hasznos válaszokat, ha visszanézed.

Kérdező!

Nem ő tehet arról, hogy te életképtelen vagy.

2021. jún. 19. 18:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Kedves első , aki egyben az utolsó válaszoló! Felettébb érdekes , hogy a kis pipánál az anonim mellett , a pontozási arányotok , egyezik. Erre a kommentre is becsatlakozol a “harmadik másik” kommentelő személyében ? És még én vagyok az életképtelenxdd
2021. jún. 19. 18:31
 5/12 anonim ***** válasza:
7%

Rengeteg embernek lehet ugyanannyi az ertekeles(csillag). Uldozesi maniad van?

Elso voltam.

Neked mar csak a sertegetes jutott, mert annyi eszed nincs, hogy visszanezd a kerdeshez kapcsolodo valaszokat.

2021. jún. 19. 18:51
 6/12 A kérdező kommentje:
Rád kár a szavakat pazarolni.
2021. jún. 19. 18:53
 7/12 A kérdező kommentje:
Még mindig kár érted a szó! Kicsit erőltesd meg magadat , mert már így is csak jó indulatból válaszolok neked , legalább valaki végig hallgatja az ostobaságodat.:/
2021. jún. 19. 19:00
 8/12 A kérdező kommentje:
mikor csatlakozol be a második válaszoló személyében?
2021. jún. 19. 19:02
 9/12 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező ne foglalkozz az 1. 3. 5. 7. idiótával, csak kötekszik.

A nemzetközi gazdálkodás nagyon jó szak, NEM büfé. Az általános menedzsmenten túl gyakorlatilag külkereskedelem és logisztika. Nagyon nagy szükség volt, van és lesz erre a foglalkozásra, hiszen a (kül)kereskedelem a mi gazdaságunkban is kulcsszerepet játszik be. Egyébként csereszabatos a többi gazdasági szakkal, azaz simán betöltöd vele az összes állást, amit a gazdálkodás és menedzsmentesek is stb. Nagyon jó és érdekes szak, az egyik legjobb a gazdasági szakok közül, menj bátran!

2021. jún. 19. 20:09
 10/12 anonim ***** válasza:
59%
* kulcsszerepet tölt be
2021. jún. 19. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!