Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyire rizikós az emelt...

Mennyire rizikós az emelt matek? Bevállaljam, vagy nem?

Figyelt kérdés
Nos, kezdjük ott, hogy középsuliban sajnos nem remekeltem matekból, tojtam is rá, az is igaz, tehát igencsak a nullán vagyok. Nem célom természetesen, hogy most ilyen 70-80%, egy 50-60%-al is megbarátkoznék. Földrajzból van emeltem, 63% lett egy havi tanulással, ami nem tudom számít-e valamit, a matekra lenne 1 évem, s napi 3 óra. Egyedül neki se álljak? Vagy egyáltalán, felejtsem inkább el az egészet?
2021. jún. 2. 02:32
 1/3 A kérdező kommentje:
...hogy most ilyen 70-80% LEGYEN. Bocsi kapkodtam. :D
2021. jún. 2. 02:38
 2/3 anonim ***** válasza:
90%

Megveszed ezt:

[link]

(A fele ingyenes, nézz bele)

Megcsinálsz annyi érettségi feladatot, amennyit tudsz

[link]

(Sajnos vannak sajtóhibák az oldalon, és csak 1 megoldást rak be, de ezen látod a témákat és azok arányát)

Szerintem nem sok az elmélet, inkább problémamegoldásra kell gyúrni. Azaz ha nem megy egy feladat, ne nézzd meg a megoldást, hanem szenvedj rajta, amíg rá nem jössz. Fél órát akár. Egy idő után forogni fog a kerék, hidd el, és egyre jobb leszel benne.

A függvénytáblázatban benne van minden.

50-60% pedig simán meg lesz.

2021. jún. 2. 04:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

" tehát igencsak a nullán vagyok"

Hát... felkészülni szerintem van időd.

Én speciel nem vállalnám be, inkább töriznék.

2021. jún. 2. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!