Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » SOS! Általános orvosi vagy...

SOS! Általános orvosi vagy fogorvosi?

Figyelt kérdés
Tudom, tudom, kérlek ne oktassatok ki, pozitív és negatív érveket mondjatok kérlek! Nagyon elbizonytalanodtam itt a végén és keddig van határidő sorrendet módosítani. Segítség! Nem tudom mégis melyiket válasszam? Help
2021. jún. 1. 23:47
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
50%

Ezek a válaszok pont nem azt sejtetik, hogy mennyire jó ott a közösség…

Nem én nem oda járok és nem sikerült megindokolni, hogy miért jobb Pécs mint a többi.

Annyi lett ide leírva, hogy az épületek közel vannak egymáshoz, erre írta valaki, hogy BP-n is.

Valamiért Őt lepontoztátok…

Én a #21. válaszban teljesen elfogulatlanul írtam, de nektek ez nem megy…

Az az igazság, hogy bármelyik magyar egyetemet is végzi el a kérdező, mind itthon mind pedig külföldön el fog tudni helyezkedni…

Ezzel együtt mind a Semmelweis, mind pedig a SZTE nemzetközileg elismertebb, nagyobb hírű egyetem mint a PTE vagy a DE…

Ebből különösebb előny nem származik, mint már írtam ESETLEG PhD esetén lehet plusz pont, ha a 2 egyetem közül választ.

Egyszerűen az egy valótlan állítás, hogy a PTE bármivel is jobb választás lenne mint a többi.

2021. jún. 5. 12:19
 32/48 anonim ***** válasza:
80%

Összegyűlt itt pár elfogult PTE tanuló, akik lepontoznak mindenki mást…

Olyat is aki semmit támadót nem írt, csak nem egyezik a véleménye.

Remek közösség.

2021. jún. 5. 12:21
 33/48 anonim ***** válasza:
89%

“Álljatok már le ezzel a pécsezéssel”

Akkor esetleg jöjjön ide valaki a SZOTE-ról és mondja el, miért ajánlja vagy nem ajánlja Szegedet. Véletlenül itt vagyok ketten, hárman, akik Pécsett végeztünk, elégedettek vagyunk vele, ajánljuk is másnak, ezért rohadjunk meg?

2021. jún. 5. 12:59
 34/48 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok, de ezzel a vitával nem segítetek dönteni...

Valaki esetleg írna privatban Szegeddel kapcsolatban? Keddig van lehetőségem módosítani a sorrendet...

2021. jún. 5. 13:01
 35/48 anonim ***** válasza:
20%

"Egyszerűen az egy valótlan állítás, hogy a PTE bármivel is jobb választás lenne mint a többi."

Senki nem is mondott ilyet. Én azzal érveltem, hogy az épületek közel vannak egymáshoz, mert úgy tudom (de majd hátha kijavít valaki), hogy Szegeden jobban szét vannak szórva a tárgyak. Ez igenis érv, mivel a kérdező Szegedet kérdezte és nem a SOTE-t. Nem tudom miért kell ezen megsértődni. Az meg igencsak agresszív és frusztrált személyiségre vall, hogy valaki kijelenti, hogy a PTE hallgatók lepontoznak mindenkit, majd cinikusan megjegyzi, "remek közösség". Ha valaki olyan nagyon elégedett a jelenlegi oktatásával, akkor miért bántja, ha valaki más is az? A kérdezőt Szeged és Pécs érdekli, nem tehetünk róla, hogy egyelőre néhányan pécsiek olvastuk a kérdést, ahogy arról sem tehetünk, hogy mi elégedettek vagyunk/voltunk a képzéssel (és 3 éve végeztem). Nem tudom Szegedet ajánlani, ha minden, amit tudok róla csak pletyka, meg az unokaöcs régi szobatársának a volt barátnőjétől tudott infó.

2021. jún. 5. 13:21
 36/48 anonim ***** válasza:
70%

Nézd utolsó , belőled árad a negatív energia . Nem tudom honnét jön neked , hogy Szeged vagy SOTE elismertebb lenne külföldön , mint a POTE vagy a DE. Ezer és egy cikket lehetne arról hozni, hogy melyik egyetem miben jobb . Hol az egyik , hol a másik orvosi kar / egyetem van előrébb . Mi, pécsiek nem vagyunk fanatikusak. Viszont ha egy picit is jártas vagy abban, hogy egy karnak mi a mottója , akkor tudnád, hogy Pécsnek ez. És nem, nem jövünk ide lepontozgatni. Engem is simán lepontoztak azért , mert le mertem írni azt, hogy “ mindenki pécsi akar lenni”.

Én eleve pécsi vagyok és nagyon sokat gondolkodtam, hogy mennyek e el Szegedre. Végül maradtam itthon. Nem bántam meg. Összetartó közösség , rövid távolságok , számomra jó oktatás . Kérdező , azt vedd figyelembe , hogy melyik van hozzád közelebb .

2021. jún. 5. 21:26
 37/48 anonim ***** válasza:
Hogyhogy csak keddig? Nem július 8 a határidő?
2021. jún. 6. 13:46
 38/48 A kérdező kommentje:
Igen, bocsánat, elnéztem. Valamiért június 8-a volt a fejemben, szóval nagyon örülök, hogy van még időm! 🥰
2021. jún. 6. 16:05
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
A férjem német - olasz származású, Németországban nőtt. Mind a négy magyar orvosi egyetemről hallott már, méghozzá jókat. Csupán azért választotta a SOTE-t, mert ott régóta van német nyelvű képzés. Angolul nem tud olyan szinten. Különben teljesen mindegy lett volna neki melyikre megy. Debrecen is éppúgy tetszik neki, mint Budapest.
2021. júl. 4. 13:52
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
* nőtt fel
2021. júl. 4. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!