SOS! Általános orvosi vagy fogorvosi?
#20. Szerintem összességében mindegy az egyetem...
Ugyanannyira jó szakember leszel az összes magyar egyetemről.
Kicsi köztük a különbség...
Talán akkor számítana, hogyha külföldre akarnál menni PhD-re, de amennyire én tudom, pont hogy a SZTE van magasabban a nemzetközi rangsorokon. Ha jól tudom, akkor vidéki magyar egyetemek közül az a number 1...
Én Pécsett végeztem, Szegedről nem tudok nyilatkozni, semmit nem tudok róla, bár valamit én is hallottam arról, hogy kutatásban elég erősek.
Alapvetően én elégedett voltam a képzéssel, nyilván volt 1-2 tantárgy, amit nem sikerült jól oktatni, de ez minden egyetemen így van. A végén mind ugyanazt a diplomát kapjuk, soha senkit nem érdekelt, hogy hol végeztem.
Viszont Pécs egyik nagy előnye, hogy nagyon közel vannak egymáshoz az épületek. Az alapozó és preklinikai tárgyak mind a főépületben voltak, az általános orvosis tárgyak (pl belgyógy) a főépület mögötti klinikán, a szakmai tárgyak a fogászati klinikán, amely a főépülettől 20 perc sétára van, de egyrészről olyan sosem volt, hogy ide oda kellett volna rohangálni az épületek között, ha reggel a főépületben kezdtük, akkor kényelmesen átértünk mindig a klinikára és ott fejeztük be a napot. Másrészről a főépülettel szemben épül az új fogászati klinika :) nem tudom hol tart a dolog, kész lesz-e, mire te odaérsz, de lesz.
Pesten is közel van minden épület egymáshoz, szóval ez nem érv. :D
(sote fogorvosis vagyok)
Miért lenne ellen reklám ?:) te oda jársz ? Vagy csak böki a csőrödet, hogy Pécsett ilyen jó a közösség ? :D
Meg is lett indokolva, hogy miért Pécs ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!