Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » SOS! Általános orvosi vagy...

SOS! Általános orvosi vagy fogorvosi?

Figyelt kérdés
Tudom, tudom, kérlek ne oktassatok ki, pozitív és negatív érveket mondjatok kérlek! Nagyon elbizonytalanodtam itt a végén és keddig van határidő sorrendet módosítani. Segítség! Nem tudom mégis melyiket válasszam? Help
2021. jún. 1. 23:47
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

#20. Szerintem összességében mindegy az egyetem...

Ugyanannyira jó szakember leszel az összes magyar egyetemről.

Kicsi köztük a különbség...

Talán akkor számítana, hogyha külföldre akarnál menni PhD-re, de amennyire én tudom, pont hogy a SZTE van magasabban a nemzetközi rangsorokon. Ha jól tudom, akkor vidéki magyar egyetemek közül az a number 1...

2021. jún. 3. 10:51
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
És gratulálok a 422 ponthoz! Ügyes vagy! :)
2021. jún. 3. 10:52
 23/48 anonim ***** válasza:
64%
Mindenki pécsi akar lenni, úgy hogy Pécs❤️❤️❤️
2021. jún. 3. 12:16
 24/48 anonim ***** válasza:
100%

Én Pécsett végeztem, Szegedről nem tudok nyilatkozni, semmit nem tudok róla, bár valamit én is hallottam arról, hogy kutatásban elég erősek.

Alapvetően én elégedett voltam a képzéssel, nyilván volt 1-2 tantárgy, amit nem sikerült jól oktatni, de ez minden egyetemen így van. A végén mind ugyanazt a diplomát kapjuk, soha senkit nem érdekelt, hogy hol végeztem.

Viszont Pécs egyik nagy előnye, hogy nagyon közel vannak egymáshoz az épületek. Az alapozó és preklinikai tárgyak mind a főépületben voltak, az általános orvosis tárgyak (pl belgyógy) a főépület mögötti klinikán, a szakmai tárgyak a fogászati klinikán, amely a főépülettől 20 perc sétára van, de egyrészről olyan sosem volt, hogy ide oda kellett volna rohangálni az épületek között, ha reggel a főépületben kezdtük, akkor kényelmesen átértünk mindig a klinikára és ott fejeztük be a napot. Másrészről a főépülettel szemben épül az új fogászati klinika :) nem tudom hol tart a dolog, kész lesz-e, mire te odaérsz, de lesz.

2021. jún. 3. 12:49
 25/48 anonim ***** válasza:
78%

Pesten is közel van minden épület egymáshoz, szóval ez nem érv. :D

(sote fogorvosis vagyok)

2021. jún. 3. 16:32
 26/48 anonim ***** válasza:
74%
CSAK A POTE!!!!!!
2021. jún. 4. 15:26
 27/48 anonim ***** válasza:
79%
Úgy látszik itt sok a Pécset tagadó :/ megy a lepontozás ezerrel.
2021. jún. 4. 16:11
 28/48 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem Pécs, a szegedi FOK-nak amúgy is csökkent a színvonala, amióta új dékán van.
2021. jún. 5. 11:14
 29/48 anonim ***** válasza:
47%
Álljatok már le ezzel a pécsezéssel, ez inkább ellen reklám már.
2021. jún. 5. 11:30
 30/48 anonim ***** válasza:
73%

Miért lenne ellen reklám ?:) te oda jársz ? Vagy csak böki a csőrödet, hogy Pécsett ilyen jó a közösség ? :D

Meg is lett indokolva, hogy miért Pécs ...

2021. jún. 5. 12:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!